Dyskusja o temacie "Kurza twarz"
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótka wypowiedź o pozycjach niektórych tematów na forum
Jak to "nie ma"? Przecież jest. Temat "Dyskusja o temacie "Kurza twarz"" jest na pozycji pierwszej, a temat "Kurza twarz" jest na pozycji siedemnastej forum Hydepark na www.szkolareklamy.pl
-
- Loża WSR
Widzisz ze nie widzisz :]
haha widze ze juz sam sie pogubileswojtkowski pisze:Jak to "nie ma"? Przecież jest. Temat "Dyskusja o temacie "Kurza twarz"" jest na pozycji pierwszej, a temat "Kurza twarz" jest na pozycji siedemnastej forum Hydepark na www.szkolareklamy.pl

-
- Zaczyna działać
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O różnicy między "mieć" a "możesz mieć"
Możesz mieć rację, kurza twarz!Havoc pisze:haha widze ze juz sam sie pogubilesChodzilo mi o to ze od 10 postow nei pojawily sie w waszej (glownei twojej i seize) dyskusji slowa kurza twarz
Masz rację, kurza twarz!visenna-chan pisze:mysle ze to bardzo plodny temat
-
- Zaczyna działać
Re: O różnicy między "mieć" a "możesz mieć&qu
no ja wiem ze na pewno ja mam kurza twarz!wojtkowski pisze:Masz rację, kurza twarz!visenna-chan pisze:mysle ze to bardzo plodny temat

w koncu w mocy pozostaja dwie zasady:
zasada pierwsza: Kobieta zawsze ma racje
zasada druga: Jesli kobieta nie ma racji patrz zasada pierwsza.
i tego sie trzymajmy

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kiedy kura znowu odsłoni twarz?
Kiedy kura znowu odsłoni twarz? Czy będzie z tym czekać aż do 16 sierpnia?
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Re: Kiedy kura znowu odsłoni twarz?
Kurza twarz, kura postanowila jednak pozostac w ukryciu podtrzymujac napiecie przed kolejna odslona 

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Kiedy kura znowu odsłoni twarz?
Nie wiem czy to była jej świadoma decyzja. Chyba nie. Jeżeli bowiem ta "kolejna odsłona" nastąpiła dzisiaj, to wygląda to na idealną ilustrację powiedzenia "góra urodziła mysz" lub "z dużej chmury mały deszcz". Jakiś falstart, kurcze. Nie warto było czekać. Chyba, że to rzeczywiście "komputer się zaciął"... W takim wypadku kura jest Wielką Pechowczynią - tyle wyczekiwania i taka kupa!seize pisze:Kurza twarz, kura postanowila jednak pozostac w ukryciu podtrzymujac napiecie przed kolejna odslona
-
- Loża WSR
Kurza twarz odslonila dzis swoja nieco inna twarz ... Wpierw wzbudzajac swoista formezaskoczenia decyzja o zabraniu glosu i slowami swymi wypelnieniu przestrzeni... Nastepnie przekazuac trzesci nieco odnienneniz to drzewiej bywalo czyniac tym samym niemala atrakcje ku uciesze gawiedzi... co czyta-slucha, patrzy i siedzi slow wydobycnie mogac zbyt wiele w myslach tkwiac pograzona...czy to tylko pierwsza zwrotka czy tez to juz piesn cala... nieco oniemiala tak trwala... wstac i brawo bic i wolaco bis, czy tez nuta inteligencji twarz zrosic i spojrzeniem tylko aprobate wyglosic... Tak w teatrze bylo tym w ktorym spektakl swoj zaglala dzis Kurza twarz co pewnie czynic bedzie jeszcze nieraz....
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Taki swoisty niby to dyskurs niby nie wiadomo co
Tak miało być, ale niejaki helvack przypuścił quasi atak, co zresztą ostatecznie chyba pomogło.seize pisze:...ku uciesze gawiedzi...
Pierwsza zwrotka tylko. Raczej.seize pisze:...czy to tylko pierwsza zwrotka czy tez to juz pieśn cala...
Tak.seize pisze:...co pewnie czynic bedzie jeszcze nieraz...