Farel Gott

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Ashcroft
Nowy(a)

Farel Gott

Post autor: Ashcroft » 29 lip (pt) 2005, 01:26:59

Zapraszam na oficjalną strone, nowego zespołu Farel Gott
na której między innymi odsłuchać mozna mp3
wkrótce powinien także pojawić się wywiad 'popełniony' w Antyradiu w programie Piotra 'Makaka" Szarłackiego
http://www.farelgott.com

Serdecznie zapraszam!!!

Ashcroft
Nowy(a)

Post autor: Ashcroft » 02 sie (wt) 2005, 10:54:17

Napiszcie co sądzicie o ich muzyce??

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 02 sie (wt) 2005, 11:42:50

no nareszcie sobie je odsluchalem te 3 kawalki. A co mi tam przejade po calosci
Soul Seeker
Linia melodyczna w deche, podoba mi sie ta zabawa elektronika w 3/4 dlugosci kawalka, wokla zbytnio troszke gubi sie w starciu z gitarka, moze troche zbytnio wyciszony moze tak specjalnie zeby wyeksponowac ja wlasnie. Ale co najwazniejsze brakuje mi ewidentnie basu, podbicia brzmienia tej gitary. Nie wiem jak reszta ale ja z doświadczenia wiem że najważniejsza w kapeli jest perka i bas. Tu schodzi on glownie na rzecz gitary, ale az za bardzo... No nic mi brakuje przestrzennosci wlasnei tej ktora zapewnei troche wiekszy pitch. Hmm a moze wystarczylo troche Equalizer w przesterze podkrecic blizej 5k, ale to moje zdanie.

Catatonic
to jest kawalek ktory tygryski lubia najbardziej :) powaga uwielbiam taka gitare ktora przywodzi mi prawdziwy gotycki rock (tutaj brzmi jak Lacrimas Profundere) Nie ma po czym pojechac bo ten kawalek zostanie juz u mnei na kompie. Aha no i juz wlasnei wyslalem sms-a na BL2809 na numer 2100

See the devil in me
ogolnie kawalek mnie nie oczarowal bo nei lubie takich "zamglonych" dzwiekow, ale zabawa gitarka mi sie podoba. Widac potencjal :)

A teraz cos waznego nei bierz prosze moich slow zbytnio do siebie, ja kiedys tez gralem w zespole dlatego inaczej patrze na muzyke. Obecnie lubie sluchac gitarowe klimaty ale coraz bardziej przenosze sie w strone drone ambientu dlatego moge byc lekko mowiac nieobiektywny. W koncu to jest elektronika a nie zywiol gitary i perkusji. Ogolnie Farel Gott przypomina mi lekko z brzmienia inny polski nowy ciekawy zespolik The Car is On Fire www.tciof.prv.pl

Pozdrawiam!

Ashcroft
Nowy(a)

Post autor: Ashcroft » 08 sie (pn) 2005, 00:55:21

Dziękuje za odpowiedź

Jeśli macie ciekawe informacje lub chcecie się z nami czymś podzielić zapraszam do pisania na info w zakładce Kontakt (na stronie)
Pozdrawiam

Ashcroft
Nowy(a)

Post autor: Ashcroft » 19 wrz (pn) 2005, 17:50:09

Zdjęcia z koncertu
http://fotolog.szorcik.pl/thumbnails.php?album=1

Zapraszam do oglądania

ODPOWIEDZ