Co sądzicie o reklamie Żubra?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
Re: do Ato
aw pisze: I czy wszystkie reklamy zeby Ci sie podobały musza miec klimat filmików Tonego Kaya?
Gwoli ścisłości pisałem o trawieniu reklam piwnych. Wcale mi się nie podobają filmy Kaya. Uważam jednak że przynajmniej mi łatwo wpadają w oko.sinar pisze: Jedyne commerciale co trawię, chociaż mam wyłączoną lewą półkule to filmiki Tonego Kaya. Ogólnie to mam do nich stosunek lekko ambiwalentny, przypominają trochę Greenawaya. Epatowanie obrazem kolorem emocjami. Ale trafiaja i trudno już je zapomieć jak czarno-biała reklama Guinessa z muzyką retro w tle.
aw pisze: A jesli sie Panu reklama Danusi podoba to pozazdrościć tolerancji - choć ogólnie w tym wątku Pan nam (a mnie szczegolnie) jej poskapił. A moze cos zle zrozumialem?
Nie pisałem,że reklama Danusi mi się podoba.sinar pisze: A do Danusi co mieli zaangażować Kylie M. Jennifer L. czy Beyonce K. Te to by dopiero orzeszki łupały. Więc kogo dali byście do reklamówki Danusię Rinn raczej nie bo konkurencja ma nowszy model (Przybylska). Pewnie Stenkę bo zagra polską Brydżet.
Chciałbym przeprosić wszystkich którzy poczuli się urażeni moimi nietolerancyjnymi wypowiedziami. Były one zbyt emocjonalne przyznaję ale bylem poirytowany tą jednomyślnością. Zgoda, chciałem zagrać adwokata diabła. Bo myślę sobie, że nigdy nie jest tak że można powiedzieć to najgorsza reklama na świecie, bo zaraz ktoś zrobi gorszą . I tak samo nawet jak mamy majstersztyk, często jego twórca mówi - o to to i to mogłem zrobić lepiej.
-
- Początkujący(a)
Ja zwykle oceniałem reklamówki obserwując swoje reakcje podczas i po procesie oglądania i wniosek mama taki: naciekawsze wrażenia wywołują reklamy samochodów, są po prostu estetyczne, ciekawie i często bardzo pomysłowo i z jajem zrobione...no i ciarki mnie przechodzą gdy widzę w kinie reklamówkę napoju Burn ale to juz chyba kwestia muzyki..Moze ktos wie co to za kawalek?
-
- Nowy(a)
Zgadzam sie z AW w zwiazku z Danunsia. Najsyfniejsza reklama ostatnich lat. Nie wiem jak to mozliwe ze cos takiego jest pokazywane na wizji. Chyba a rzczej na 100% ma racje AW , ze przekret byl gigant. Moja sasiadka alkoholiczka po 9 zubrach stworzylaby wieksze dzielo.
A tak przy okazji co sadzicie o reklamie Stihla? Dla mnie number one i w przekazie i w wyrazie
A tak przy okazji co sadzicie o reklamie Stihla? Dla mnie number one i w przekazie i w wyrazie

-
- Zawsze coś napisze
a mi najbardziej sie podobaja socjalne (ktos wie gdzie mozna takie na necie znalesc?), fajne sa rowniez nike (np. z gosciem przed ktorym wszyscy uciekaja
) oraz reklamy na national geographic
p.s. obserwujac naokolo zauwazylem ze kit'e'kat odniosl komercyjny sukces, a ja nadal tej muzy nigdzie nie moge znalesc

p.s. obserwujac naokolo zauwazylem ze kit'e'kat odniosl komercyjny sukces, a ja nadal tej muzy nigdzie nie moge znalesc

-
- Czasami coś napisze
największy syf jaki widziałem i jaki dopadł moje "głazy" to środek na zaparcie(niewiem jak się nazywa)... przy posiłku!!!! LUDZIE!!!! aż się niedobrze robi...
a powracając do reklamy żubra jest bardzo dobra i śmieszna, zrobiona z jajem
druga padaczna reklama to Americanos który jest apogeum głupoty totalnej..
"pustka o średnicy wszechświata..."
a powracając do reklamy żubra jest bardzo dobra i śmieszna, zrobiona z jajem

druga padaczna reklama to Americanos który jest apogeum głupoty totalnej..
"pustka o średnicy wszechświata..."
-
- Zaczyna działać
Żubr rulers