Latino Night
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No ja przeciwnie bardzo zaluje ze nie bede. Niestety przyczyny obiektywne. Primo mam napiety grafik nie tylko jutro ale do czwartku a do tego secundo jak widze zglosily sie tylko 2 chetne osoby - Happy i Mieze. Nawet nie bede probowal sie wyrywac na godzinke bo taki krotki wypad jest bez sensu. Utknalbym w kolejce i tyle. Szkoda ze to nie w weekend. No i zwlaszcza ze byloby to niewatpliwie urozmaicenie bo wreszcie nie Merlin
W kazdym razie dziewczyny zycze milej zabawy bo mimo wszystko mam nadzieje ze sie skusicie i pojdziecie
Opiszcie Wasze gorrace wrazenia na gorraco

-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Nieważne jaki topic, offtopic zawsze się znajdzie
A ja chciałabym wrócić do tematu latino - mimo, że nie każdy preferuje taką muzykę - a tak mnie jakoś natchnęło, bo teraz trwa tydzień brazylijski i jak usłyszałam te rytmy... . Zastanawiam się, czy nie dałoby się takiej imprezki zorganizować w ramach naszych WSR-owych imprezek. I nie mam tu na myśli Jennifer Lopez i Rickiego Martina, tylko prawdziwe latynoskie rytmy...i może nie każdy umie i libi się przy tym bawić, ale w tak doborowym gronie naszych słuchaczy...mam wrażenie , że to mogłoby wypalić.
...Może jakieś przebrania...jako dodatkowa atrakcja
Co Wy na to, milusińscy ???

A ja chciałabym wrócić do tematu latino - mimo, że nie każdy preferuje taką muzykę - a tak mnie jakoś natchnęło, bo teraz trwa tydzień brazylijski i jak usłyszałam te rytmy... . Zastanawiam się, czy nie dałoby się takiej imprezki zorganizować w ramach naszych WSR-owych imprezek. I nie mam tu na myśli Jennifer Lopez i Rickiego Martina, tylko prawdziwe latynoskie rytmy...i może nie każdy umie i libi się przy tym bawić, ale w tak doborowym gronie naszych słuchaczy...mam wrażenie , że to mogłoby wypalić.
...Może jakieś przebrania...jako dodatkowa atrakcja

Co Wy na to, milusińscy ???
-
- Loża WSR
Coz ja powiem moze w ten sposob ze zawsze gdyby sie nie dalo to mozna probowac zwolac jakas ekipe i gdzies sie wybrac - tak jak swego czasu z racji ze raczej w pewnych klimatach robienie imprezy o masowym razeniu raczej mialo by male powodzenie a tak raz Narcyzki wybraly sie na powiedzmy 'gothoteke' - tak wiec zawsze alternatywe mozna znalez zjesli tylko znajdziesz ludzi chetnych i sie dogaacie