Kolko niespelnionych artystow
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
Kolko niespelnionych artystow
Witajcie!
Dzisiaj mialam przyjemnosc widzenia sie z 3 osobkami z zaocznych.Tak sobie rozmawialismy i doszlismy do wniosku, ze jak juz isc to na calego!Bedziemy zakladac kolko niespelnionych artysow :)wiadomo,nie kazdy jest artysta ale to nie o to chodzi:)najwazniejsze jest to zeby swietnie sie bawic.Zakladamy kabaret!!!bedziemy organizowac jakies wypady,spotkania,bedziemy tworzyc(muzyka,film,spiew,taniec,bazgrolki i innne cukierki)....Co wy na to?
Dzisiaj mialam przyjemnosc widzenia sie z 3 osobkami z zaocznych.Tak sobie rozmawialismy i doszlismy do wniosku, ze jak juz isc to na calego!Bedziemy zakladac kolko niespelnionych artysow :)wiadomo,nie kazdy jest artysta ale to nie o to chodzi:)najwazniejsze jest to zeby swietnie sie bawic.Zakladamy kabaret!!!bedziemy organizowac jakies wypady,spotkania,bedziemy tworzyc(muzyka,film,spiew,taniec,bazgrolki i innne cukierki)....Co wy na to?
-
- akademiareklamy.edu.pl
wchodze w kabaret na całego, od przedszkola grałem w teatrze, później prowadziłem własny, zawsze jednak marzyłem o kabarecie, nagarmy to na DV, zbijemy fortunę i kupimy małą wyspę - nareszcie ktos fajny o tym pomyslał;
PS
Tylko jak wy zaoczniaki sobie to wyobrazacie - nigdy nie macie na nic czasu...
PS
Tylko jak wy zaoczniaki sobie to wyobrazacie - nigdy nie macie na nic czasu...
-
- Bywalec
Kto nie ma to nie ma 
ja mam i napewno znajda sie chetni zapalency>zreszta myslalam tez o tym, ze jak juz bedziemy miec repertuar to wystartujemy w konkursie!
i w telewizorni bedziemy

ale tak na serio to ja mam pomysl,w poniedzialek zajrze do szkoly i pokaze plakat....juz 2 osoby chetne mam
bedzie fajnie:)
pozdrawiam
PS
apropo konkursu to warto wystartowac - z tego co wiem to sa pieniadze do wygrania i inne gadzety
ale duzo pracy nas czeka i sporo serducha trzeba w to wlozyc
musimy to zrealizowac!!!

ja mam i napewno znajda sie chetni zapalency>zreszta myslalam tez o tym, ze jak juz bedziemy miec repertuar to wystartujemy w konkursie!
i w telewizorni bedziemy

ale tak na serio to ja mam pomysl,w poniedzialek zajrze do szkoly i pokaze plakat....juz 2 osoby chetne mam
bedzie fajnie:)
pozdrawiam
PS
apropo konkursu to warto wystartowac - z tego co wiem to sa pieniadze do wygrania i inne gadzety
ale duzo pracy nas czeka i sporo serducha trzeba w to wlozyc
musimy to zrealizowac!!!
-
- Czasami coś napisze
-
- WSR Guru
Ja mam pytanko????
Patrzac na wszystkie posty ktore sa obecne we wszystkich forach(a zrobilo sie tego tyle ze ciezko to ogarnac teraz) widze tylko ciagle ze ja to to ze my to may pomysl na to ze szukamy luszi na zapisy itp.....
Czy tak naprawde cos z tego wypalilo???Czy cos sie udalo zrealizowac???
Bo kurcze chcialbym wiedziec gdzie samemu i w czym wziac udzial........
Patrzac na wszystkie posty ktore sa obecne we wszystkich forach(a zrobilo sie tego tyle ze ciezko to ogarnac teraz) widze tylko ciagle ze ja to to ze my to may pomysl na to ze szukamy luszi na zapisy itp.....
Czy tak naprawde cos z tego wypalilo???Czy cos sie udalo zrealizowac???
Bo kurcze chcialbym wiedziec gdzie samemu i w czym wziac udzial........
-
- akademiareklamy.edu.pl
ale o jakich konkretnie zapisach mowisz?
w sobotę było spotkanie starej brygady Studia THE (kilkanaście osób), organizowalismy impreze na 18-o i spawalismy szybowce
w niedziele pewna Pani (nick znany redakcji) zwołała grupe reakcyjna w kwestii odszpitalnienia ścian - zerwaliśmy plakaty w jedynce - bedziemy ja malować, przygotowaliśmy antyramy z gotową wystawą polskiego muzeum reklamy Fundacji "Historia krzepi" - było 5 osób przy nieobecności głównej inspiratorki
dziś o 17ej jest spotkanie radiofalowców, radioamatorów i specjalistów od radiowęzła
Jacek /Kil/ cały czas maluje (nawet teraz) stateczniki szybowcom, na których we środę będziecie latać
w sobotę było spotkanie starej brygady Studia THE (kilkanaście osób), organizowalismy impreze na 18-o i spawalismy szybowce
w niedziele pewna Pani (nick znany redakcji) zwołała grupe reakcyjna w kwestii odszpitalnienia ścian - zerwaliśmy plakaty w jedynce - bedziemy ja malować, przygotowaliśmy antyramy z gotową wystawą polskiego muzeum reklamy Fundacji "Historia krzepi" - było 5 osób przy nieobecności głównej inspiratorki
dziś o 17ej jest spotkanie radiofalowców, radioamatorów i specjalistów od radiowęzła
Jacek /Kil/ cały czas maluje (nawet teraz) stateczniki szybowcom, na których we środę będziecie latać
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Bywalec
Zaczne od tego,ze mam straszne problemy z internetem i tak mi sie wszystko wali,ze to poemat.Nawet nie wiem czy moja info.sie wyswietli na forum,bo jakis czas byly z tym klopoty.
zreszta mniejsza z tym
chce powrocic do tematu kabaretu!!!
sluchajcie to by byla super sprawa,naprawde stac nas na zalozenie swietnej(przemilej,genialnej,kapitalnej,niesamowitej...)grupy,ktora polozy na kolana niejednego.Znam ze szkoly kilka osobek,ktore az sie marnuja ze swoim talentem,dowcipem i energia.
nie ma zadnych ograniczen!!!
No wiec co robimy??????????
Trzeba zaczac dzialac
Wkurza mnie tylko to,ze jak mi sie zwali net to o niczym nie bede wiedziec....
Dzieki Bogu narazie wszystko dziala wiec sie ciesze
zreszta mniejsza z tym
chce powrocic do tematu kabaretu!!!
sluchajcie to by byla super sprawa,naprawde stac nas na zalozenie swietnej(przemilej,genialnej,kapitalnej,niesamowitej...)grupy,ktora polozy na kolana niejednego.Znam ze szkoly kilka osobek,ktore az sie marnuja ze swoim talentem,dowcipem i energia.
nie ma zadnych ograniczen!!!
No wiec co robimy??????????
Trzeba zaczac dzialac
Wkurza mnie tylko to,ze jak mi sie zwali net to o niczym nie bede wiedziec....

Dzieki Bogu narazie wszystko dziala wiec sie ciesze
-
- Loża WSR