Dyplomy wrzesień 2005 r.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Dyplomy wrzesień 2005 r.
Przypominam wszystkim słuchaczom, którzy we wrześniu chcą bronić pracę dyplomową, że należy ją złożyć w szkole do dnia 31 sierpnia (środa)!!
Gwoli przypomnienia: pracę do szkoły składacie w dwóch egzemplarzach [jeden egzemplarz obowiązkowo w twardej oprawie!] oraz płytę CD z całą pracą.
Wykonane przez Was prace kreatywne przynosicie bezpośrednio na obronę pracy! -> typu fotografie, projekty, filmy i inne.
Praca musi zawierać podpis promotora, że przyjął ją jako pracę dyplomową!
Przed obroną należy też wnieść opłatę w wysokości 100 zł (można bezpośrendnio w szkole).
Terminy obron zostaną ustalone kiedy będzie już wiadomo ile osób złożyło prace do obrony!
Został Wam tydzień na złożenie pracy!!
Miłego doszlifowywania prac!
Gwoli przypomnienia: pracę do szkoły składacie w dwóch egzemplarzach [jeden egzemplarz obowiązkowo w twardej oprawie!] oraz płytę CD z całą pracą.
Wykonane przez Was prace kreatywne przynosicie bezpośrednio na obronę pracy! -> typu fotografie, projekty, filmy i inne.
Praca musi zawierać podpis promotora, że przyjął ją jako pracę dyplomową!
Przed obroną należy też wnieść opłatę w wysokości 100 zł (można bezpośrendnio w szkole).
Terminy obron zostaną ustalone kiedy będzie już wiadomo ile osób złożyło prace do obrony!
Został Wam tydzień na złożenie pracy!!
Miłego doszlifowywania prac!
-
- Ekspert
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Myślę, że dadzą radę
Dasz radę. Kiedy przekażesz mi natępną część materiału do zczytania? To, co już mam, wygląda na razie tak sobie.Wiciu pisze:o paaaaaaaanieeee 8O nie idzie sie wyrobić 8O
Dasz radę. Szkoda tylko, że jeszcze nic Twojego nie miałem okazji przeczytać. Może coś mi już podeślesz?zyrafa pisze:A ja jestem w trakcie pisania. Bardzo chce się wyrobić.
Nawet tego nie wypowiadaj. Walcz!zyrafa pisze:Mam nadzieje, że żadne przeciwności losu nie staną mi na przeszkodzie złożenia pr. dyplomowej w przyszłą środę.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
prace dyplomowe
I oto pojawia się kolejna. Napisana, nakręcona (TV), do obrony zatem się nadaje. 

-
- Loża WSR