Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Proszę zauważyć, że ja jedna propagowałam styl życia "Wychowanie młodzieży w trzeźwości" i na plaży piłam tylko wodę mineralną albo prosto z morza!
Ale Hav też tylko czasami spożywał niezdrowe trunki! Prawie wcale!
W ogóle bardzo grzeczna nasza młodzież na wyjeździe była!
Czasami spotykaliśmy inne osoby z WSR, czasami absolwentów! "Tego kwiatu to pól światu" jak to mówią.... 
-
sinar
- Loża WSR

Hmm skromno odziane fotki?? Neema wszak skromnosc to cnota wlasnieNeema pisze:A po 2 niektóre są dość skromno odziane wiec nie wiem czy wypada umieszczać tak publicznie plażówki ukazujące rozgrzane ciałka leżące na ręczniczkach w upalne dni...
Jak narazie jakos strasznie tekstylni jestescie na tych zdjeciach
Ej no nie dawajcie ciala (tylko idzcie na cialosc)
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Niestety Neema ma całkowity zakaz publikowania przynajmniej niektórych zdjęć z plaży we Władku! [zdjęcia przechodzą przez nieugiętą cenzuręsinar pisze:Hmm skromno odziane fotki?? Nie ma sie co wstydzic.
Jak narazie jakos strasznie tekstylni jestescie na tych zdjeciach![]()
![]()
Ej no nie dawajcie ciala (tylko idzcie na cialosc)Jak wtedy opalaliscie cialo smialo to teraz mozecie pokazac cialosc smialo
![]()
Opalanie a publikowanie beztekstylnych zdjęć to dwie różne sprawy!
-
Havoc
- Loża WSR

Ja tam sie nei opalilem ja sie przypieklem jak mac havoc's z rozna
Wiec nei ma co podziwiac a co do strazy wybrzeza czy cos w tym stylu. Oczywiscie ze byli WOPRowcy i inne ratowniki. Tyle ze wolalbym sie juz topic na basenie niz dac ratowac sie 19-latkom, ktorzy przez caly dzien tylko zlopia piwsko
przy lodce ratowniczej
Poza tym ja tez jestem za cenzura. To nie jest najlepsze miejsce na publikowanie skadinad prywatnych zdjec 
-
sinar
- Loża WSR

Najpierw czytam jakies glodne kawalki... Czlowiekowi smaka narobicie a pozniej taka lypaHappy pisze:Zdjęcia od kiedy zrobiło się ciepło pozostaną w prywatnej kolekcji uczestników wyprawy!!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Z tym, że kilka zdjęć nie nadaje się do publikacji bo zawierają elementy [różnorakie nazwijmy w skrócie
] ! Neema jest szybka jak błyskawica, nic się nie ukryje przed jej obiektywem!
Coś czuję, że z niej niezły paparazzi będzie.
Hav nie wie, które to fotki bo go wtedy nie było na plaży
leżał spieczony w domku i kwiczał! Kwi, kwi....
Ale pozwólmy tym zdjęciom pozostać nieujawnionym.... Tak będzie lepiej, zawsze nieodgadnione lepiej działa na wyobraźnię...
Jak macie tak silne zapotrzebowanie to od czego macie internet Drodzy Panowie??
Świat stoi przed Wami otworem!
-
Neema
- Zadomowił(a) się

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
BigBrother
- Nowy(a)
-
Havoc
- Loża WSR

Szyfrogram :]
Mowisz o tej wymyslnej techNice manipulacji wyksztalconej w dobie ewolucji zeby zyskac przychylnosc i aprobate innych przedstawicieli tego samego gatunku? Wszak to jest tez cos co powoduje dysonans bo sie kloci ze stanem faktycznym. Po co nIepotrzebnie podwyzszac cisnienie krwi, przyspieszac puls, wstrzymywac przeponE. hehe brzmi prawie identycznie jak przy klamaniu!