Jak dobrze że juz niedługo zaczyna się rok szkolny, znów będziesz miał mnóstwo pracy i nie w głowie Ci będą takie temaciki.
pozdrawiam

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Wiesz, że to nieprawda. W naszej szkole nie da się nudzić, nawet (a może szczególnie) w wakacje. Roboty jest trochę, ale zawsze trzeba mieć ucho czujne i wychwytywać o czym się dokoła mówi. Przecież nie piszę scenariuszy fantastycznych. Mówię głośno to, o czym inni... plotkują?Neema pisze:Oj nudzi się wam, nudzi… a szczególnie tobie Sławku.
Pracy? Nie strasz. Mam nadzieję, że się ustatkujecie i nie będę musiał w pocie czoła układać słów o Was w tak łagodne frazy, co by nikogo za bardzo nie urazić.Neema pisze:Jak dobrze że juz niedługo zaczyna się rok szkolny, znów będziesz miał mnóstwo pracy.
A ja się zastanawiam...Neema pisze:pozdrawiam
Tak.Havoc pisze:O kurza twarz!! to temat o mnie?!?!?!
Nie mogę Ci tego powiedzieć.Havoc pisze:Czemu akurat aniołkiem?
Nie.Havoc pisze:To chyba bardziej pasuje do okreslen swojej "ukochanej"?
Już nie można lepiej wypaść niż anioł w moich oczach (In my eyes - kojarzysz?). Wszak tzw. Inteligecje Oddzielone (Substanciis Separatis - termin techniczny łaciński Św. Tomasza z Akwinu) to najdoskonalsze ze wszystkich stworzonych bytów. Ta strategia wygląda na przemyślaną - mówię Ci.Havoc pisze:A ja myslalem ze przynajmniej troszke w Twoich oczach lepiej wypadam.
Przyznam, że to nieco intrygujące...wojtkowski pisze:A ja się zastanawiam...Neema pisze:pozdrawiam![]()
Nad sensem życia....?Neema pisze:Nad czy się zastanawiasz Sławciu?
Udało mi się ZAINTRYGOWAĆ Neemę! Może nie wszyscy, ale niektórzy mężczyźni z pewnością wiedzą, że nie jest to łatwe!Neema pisze:Przyznam, że to nieco intrygujące...wojtkowski pisze:A ja się zastanawiam...Neema pisze:pozdrawiam![]()
Nad czy się zastanawiasz Sławciu?
Neema pisze:Przyznam, że to nieco intrygujące...
seize pisze:no masz to teraz mnie zaintrygowales![]()
Nie rozpieszczajcie mnie, bo mi jeszcze woda sodowa do głowy uderzy.Happy pisze:Bo mnie też zaintrygowałeś tym.....