Eee nie bo to osoba ktorej nie znaszsinar pisze:Chcesz o tym porozmawiac?seize pisze:poza mna bedzie tam tylko jedna osoba z WSR:)![]()
CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

A to faktycznie bo juz tak chcialem wysuwac daleko posuniete paralelelele z moim snem
A wtedy to trzeba by odpowiednio zaplanowac strategie np. przy tzw lapaniu muchy itd. Ja ze znajomymi tudziez z rodzina mialem do perfekcji opanowane robieniu uniku polaczonego z padem w 2. strone
Takze zdazalo sie ze mucha sie nawet od nas odbijala
Ale pamietam tez jedno wesele gdzie panowie sie niemal pobili. Za to panie na tym weselu tlukly sie na calego. Krotko mowiac byla ostra rywalizacja. Jeszcze innym razem na weselu mojego brata wszystko bylo ukartowane do granic mozliwosci a wszyscy bez wyjatku wtajemniczeni. Gadzety mieli zlapac swiadkowie mlodej pary prywatnie rowniez para. No tam to juz mozna bylo boki zrywac bo wszyscy doskonale grali swoje role
Takze bardziej oczywiste ustawki to sa tylko w pilkarskiej Ekstraklasie 
PS. Oki to milej zabawy zycze. A jak wrocisz napisz moze "Jak wrazenia po imprezie"
PS. Oki to milej zabawy zycze. A jak wrocisz napisz moze "Jak wrazenia po imprezie"
-
sinar
- Loża WSR

Czy ktos tu prowadzi jakis oficjalny ranking? Np. AW albo AZ. Cos mi sie chyba obilo o uszy
Bo ciekawy jestem kto jest na dalszych miejscach i z jakimi szansami. Hehe to by bylo jak w kolarstwie albo boksie. No kilku chalengerow. Walczymy o jakis pas?
Jakiej federacji? No i czy calosc organizuje Don King bo jesli tak to nie ma co robic zakladow. Pewnie i tak wszystko jest z gUry ukartowane 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Kurka wodna ja mam ten ranking. Dostalłam go dziś od az i kurka wodna jestem dopiero na 7 pozycji! Kurka wodna!! Ech... ale mam go w szkole! Kurka wodna!! 2 jest [jeszcze
Keso] ale gonię co sił w nogach! Ten ranking jest niezbędny do niespodzianki która wymyśliłam na nasze dwie szkolne najbliższe imprezy! Kurka wodna! Mam nadzieję, że aw łyknie bakcyla!!!
Kurka powietrzna!!
-
sinar
- Loża WSR

Kurka metalowa Happy wg mnie jestes na 8. miejscu. Ale to szczegol. No chyba ze ktos zostal wykreslony albo nie jest liczony. Jedno jest pewne masz w tej chwili 2. miejsce (za Zyrafa) wsrod dziewczyn 
/hpacia:Si bezgwiazdkowe władze sie nie licza w naszym minirankingu [bo juz doszlam kogo masz na mysli, wliczajac wodza Indian to fakt jestem dopiero 8. Buuuu, ale gonię jak Otylka!], licza sie Ci co zdobywaja gwiazdki w pocie czola i znoju/
/hpacia:Si bezgwiazdkowe władze sie nie licza w naszym minirankingu [bo juz doszlam kogo masz na mysli, wliczajac wodza Indian to fakt jestem dopiero 8. Buuuu, ale gonię jak Otylka!], licza sie Ci co zdobywaja gwiazdki w pocie czola i znoju/
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

Happy zrezygnował nie zrezygnował ale z tego co widzę jesteś niestety na 8 pozycji a nie jak piszesz na 7.
Weż się dziewczyno do roboty zawal kilka nocy a na pewno będziesz wtedy wyżej w rankingu, bo po co spać forum jest ważniejsze.
/hap:ale ja nie licze w tym rankingu wodza Indian!
/eee tam wolę liczby nieparzyste/
Weż się dziewczyno do roboty zawal kilka nocy a na pewno będziesz wtedy wyżej w rankingu, bo po co spać forum jest ważniejsze.
/hap:ale ja nie licze w tym rankingu wodza Indian!