Nie ma W-Fów ;( więc jak tu żyć...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Nie ma W-Fów ;( więc jak tu żyć...
Czy życie bez sportu odpowiada słuchaczom??
Nie brak wam rywalizacji ,szybszego oddechu, całkowitego wyczerpania od czasu do czasu (bez skojarzeń prosze!)!Jak byłam w środku widziałam stół ping pongowe (niewiem jak to siępisze)ale niewiem czy można go używać w czasie wolym, czy chodzicie czasem pograć w kosza czy każdy osobno szuka do tego sposobności??
Nie brak wam rywalizacji ,szybszego oddechu, całkowitego wyczerpania od czasu do czasu (bez skojarzeń prosze!)!Jak byłam w środku widziałam stół ping pongowe (niewiem jak to siępisze)ale niewiem czy można go używać w czasie wolym, czy chodzicie czasem pograć w kosza czy każdy osobno szuka do tego sposobności??
-
- Początkujący(a)
WSR = WARSZAWSKA SZKOLA REKLAMY ! jak chcesz grac w kosza albo pilke umow sie z kolegami w czasie wolnym od pracy/szkoly na pewno osoby po 5 dniach pracy beda mialy ochote biegac skakac i szczekac... brbrb w-f w szkolach to glupota !! ktos chce uprawac sport to idzie po zajeciach obowiazkowych trruutuututut

-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- Zaczyna działać
To ich wykiwales...Freud pisze:NA 100% RACJA, zgadzam sie z tobą Neron na 100% u mnie w Liceum wf był obowiązkowy w 1 klasie nie byłem ani razu i miałem 6 z wf. a w 3 byłem dość często ale nigdy nie miałem sprawdzanej listy i dostałem taki stopień (1)ooo. Musiałem załatwić sobie zwolnienie z wf pod koniec roku.
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
reklama a tezyzna fizyczna
w tym roku, od pazdziernika, kazdy, kto bedzie mial na to ochote bedzie mogl smignac na basenie, w kosza, siatke, noge lub pingla wieczorami;
bedzie to wygladalo mniej wiecej tak, ze pon 19:00-20:00 siatka, wtorek noga, sroda kosz, czwartek basen, a pingiel w piatek - zreszta stol jest wiec chetni popoludniami moga sie zmierzyc ze starymi mistrzami hehe
zamiast czterech dni w tygodniu basen beda cztery dni z wieksza rozmaitoscia doznan - kto bedzie chcial chodzic to juz jego prywatna sprawa
PS
ja to bym chcial zeby byly pilkazyki w szkole, to bym z niej wogole juz nie wychodzil
bedzie to wygladalo mniej wiecej tak, ze pon 19:00-20:00 siatka, wtorek noga, sroda kosz, czwartek basen, a pingiel w piatek - zreszta stol jest wiec chetni popoludniami moga sie zmierzyc ze starymi mistrzami hehe
zamiast czterech dni w tygodniu basen beda cztery dni z wieksza rozmaitoscia doznan - kto bedzie chcial chodzic to juz jego prywatna sprawa
PS
ja to bym chcial zeby byly pilkazyki w szkole, to bym z niej wogole juz nie wychodzil

-
- Loża WSR
-
- Ekspert
ja bylam raz na basenie i mi sie nie podobalo bo ja nie umiem za bardzo plywac a oprocz tego nie ma tam co robic
hehe zimno mi bylo
hyhy i nudno bo sama poszlam spotkalam tylko Pauline w szatni :}
w ping ponga jestem kiepska ale popatrze z checia i moze sie przyklacze
jesli nie tylko ja bede taka noga ma sie rozumiec hehehhee

w ping ponga jestem kiepska ale popatrze z checia i moze sie przyklacze

-
- Początkujący(a)
To super wiadomosc...
!!!!!
Mam tylko pytanie jest bedzie sala w której odbywac sie beda w-f'y ??
bo jesli w szkole gdzie w zeszlym roku szkolnym.. odbyl sie zawany wielkim
turniej pilki noznej WSR to super !!!
mam tez nadzieje iz skoro mamy do dyspozycji sale praktycznie co dziennie to uda sie "wykurowac" wykladowca WSR i zanlesc optymalny termin aby koncu doszedl do skutku dzien prawdy... Mecz prawdy...

Mam tylko pytanie jest bedzie sala w której odbywac sie beda w-f'y ??

mam tez nadzieje iz skoro mamy do dyspozycji sale praktycznie co dziennie to uda sie "wykurowac" wykladowca WSR i zanlesc optymalny termin aby koncu doszedl do skutku dzien prawdy... Mecz prawdy...