O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 06 wrz (wt) 2005, 19:10:28
Zaczal sie wrzesien. Grzeczne dzieci wrocily do szkoly a w telewizjach pojawila sie nowa ramowka. Wieksze stacje reklamuja swoje nowosci nie tylko u siebie ale tez np. na billboardach. Czy jesli chodzi o Polsat wychwyciliscie cos nowego? Ja jedynie widze Gotowe na wszystko czyli Desparate housewifes. Czyli hit ktory zrobil w Stanach i Niemczech podobna kariere jak Seks w wielkim miescie, Przyjaciele czy Twin Peaks. Nie sadze zeby byla to jedyna nowosc ale jednie ten okret flagowy

widac na billboardach. A moze cos przeoczylem...

-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

autor: Lukasszczepan » 06 wrz (wt) 2005, 19:39:55
W satacji TVN wchodzi teraz sporo dobrych seriali i niespodzianka dla biznesmenów.. :0
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 06 wrz (wt) 2005, 19:45:34
Wiem wiem. Wlasnie o tym troche pisze przynajmniej co by zagaic rozmowe. Chcialbym jednak zeby ten temat pozostal ze sie tak wyraze polsatowski

Takze tutaj zapraszam do ploteczek i komentarzy na temat stacji Solorza
Btw Lis w Polsacie a Kinga Rusin w TVN. Coz za otwarte pluralistyczne malzenstwo. Ostatnio takie cos pamietam z Kurzajewskim i Smaszcz. Moze byc ciekawie
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 06 wrz (wt) 2005, 19:58:51
Podobno sie rozwodzą Lisy!
Ja tam stawiam na TVN. Polsatu nie oglądam prawie wcale! No chyba, że już jakiś fajny film! Wolę nawet jakość obrazu TVN!

-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

autor: Lukasszczepan » 06 wrz (wt) 2005, 20:38:21
Pani Happy ma racje TVN jest najbatdziej rozwinięty technicznie mają najlepszy sprzęt na rynku i dzięki temu mają super jakosc
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 06 wrz (wt) 2005, 20:41:02
Taaaa i latwo ich odbierac na polsacie cyfrowym:P
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 08 wrz (czw) 2005, 16:24:23
Jakis tydzien temu namierzylem nowy program Ibisza. Nazywa to sie Gra w ciemno albo jakos podobnie. Program byl beznadziejny. Zero dramaturgii jakies nudne rozmowy. 10 minut trwalo zanim ustalili stawke jakas dziwna licytacja. Ja rozumiem program musi na siebie zarobic ale jesli polowe czasu trwa wzajemne kokietowanie Ibisza przez gracza. Tylko po to zeby facetowi zaserwowac 10 tysiecy mimo ze prowadzacy wie ze w kopertach o ktore idzie nic nie ma. Czegos tu nie rozumiem. Moze to cieszy zawodnika ale nie widze w tym zadnej rozrywki dla widzow.
Zazwyczaj staram sie byc obiektywny no ale w tym przypadku trudno znalezc pozytywy. To juz wole zobaczyc Szczuke. A Awantura o kase byla znacznie lepsza
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 25 mar (ndz) 2007, 07:54:40
Na billboardzie Polsat reklamuje premiere nowego serialu. Chociaz premiera to troche za duzo powiedziane. Z tego co widzialem na plakacie to stacja pozazdroscila TVN Niani i bedziemy miec kolejna "pomoc domowa". Wyglada ze kupili licencje i zrobili polska wersje Who's the boss z Tonym Danza. W polskiej wersji Bogus L

To moim zdaniem dobry wybor bo trudno wyobrazic go sobie przeciez w roli meskiej pomocy domowej. I o to chodzi

W roli polskiej Angeli Bower Foremka. Tez calkiem niezle. Takze tym ktorzy amerykanskiej wersji serialu "Kto tu rzadzi?" nie widzieli zycze milego ogladania