Zrobmy miss szkoly WSR!!...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
proszę proszę, mamy papugi
zachciało się Wam, podstępniki kopiowania kobiecych pomysłów.
Jako zastępczyni Przewodniczącej komiscji Wyborów Mistera WSR zapewniam, iż sprawdzimy inteligencję, męskość oraz zaradność wszystkich kandydatów. A o tym, ze nie kierujemy się jedynie wyglądem...świadczy chociażby kandydatura HAVOCA
żarcik 
Jako zastępczyni Przewodniczącej komiscji Wyborów Mistera WSR zapewniam, iż sprawdzimy inteligencję, męskość oraz zaradność wszystkich kandydatów. A o tym, ze nie kierujemy się jedynie wyglądem...świadczy chociażby kandydatura HAVOCA

-
- Loża WSR
Re: proszę proszę, mamy papugi
No ale ze tak powiem [nie pijac dotej 'meskosci'] ze skoro glosowanie jest teraz to juz i tak bedzie wrecz po ptakachmoncia_wip pisze:sprawdzimy inteligencję, męskość oraz zaradność wszystkich kandydatów.

-
- Początkujący(a)
glosowanie
Glosowanie to dopiero początek. Uroda, wdzięk to podstawa...jeśli ktoś się zakwalifikuje dalej to sprawdzimy mu resztę... co nie Happy? 

-
- WSR Guru
Re: glosowanie
Ja sie nie pchalem gdzie jest podpis ze wyrazilem zgode na swoja kandydature??moncia_wip pisze:Glosowanie to dopiero początek. Uroda, wdzięk to podstawa...jeśli ktoś się zakwalifikuje dalej to sprawdzimy mu resztę... co nie Happy?
Wlasnie co z przetwarzaniem danych osobowych??
-
- Początkujący(a)
dane osobowe
jak to co...zostały przetworzone. 

-
- Wyrocznia WSR
Moncia wiesz co wyniki mnie niepokoją, ale o tym w mailu!
Panowie nie możemy testować wszystkich kandydatów bo by nam czasu nie starczyło. W prawdziwych wyborach miss tez najpierw patrzą na "opakowanie" a pytania zadawane są półfinalistkom. Nasze wybory są full profesjonalne a te wasze uwagi to tylko lęk przed niezdobyciem żadnego głosu (zgodnie z zasadą: im głośniej krzyczę tym bardziej się lękam) a w niektórych przypadkach złość za to, że się nie jest nominowanym. Dziękuję za Uwagę!

Panowie nie możemy testować wszystkich kandydatów bo by nam czasu nie starczyło. W prawdziwych wyborach miss tez najpierw patrzą na "opakowanie" a pytania zadawane są półfinalistkom. Nasze wybory są full profesjonalne a te wasze uwagi to tylko lęk przed niezdobyciem żadnego głosu (zgodnie z zasadą: im głośniej krzyczę tym bardziej się lękam) a w niektórych przypadkach złość za to, że się nie jest nominowanym. Dziękuję za Uwagę!

-
- Wyrocznia WSR
Naprawdę tak mi przykro!
No ciekawe co wy wymyślicie z tymi wyborami.
A jak liczycie, że uda Wam się zrobić jakiś taki pokaz, żeby nasze dziewczyny chodziły w kostiumach kpielowych to obawiam się, że może Wam sie to nie udać! A ciekawe teorie tu wysnuwacie swoją drogą, odkąd świat istnieje wiadomo że faceci to wzrokowcy i na tym głównie skupiają uwagę. A tu nagle grono takich nietypowych dla których liczy sie intelekt kobiety! Bardzo ciekawe.... 

Ostatnio zmieniony 16 wrz (pt) 2005, 13:24:52 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyrocznia WSR
A co Panowie sponsorują wycieczkę?? Ale jesteście kochani!
A ja nie twierdzę, że uroda nie idzie w parze z inteligencją jest to raczej powszechne stwierdzenie wsród mężczyzn.
Tak właśnie myślą o kobietach! I biedne są te które mają i jedno i drugie, bo od razu są jakieś "podejrzane"!
A poza tym wiem, że mężczyźni boją sie inteligentnych kobiet i wolą tzw. " słodkie idiotki". 

A ja nie twierdzę, że uroda nie idzie w parze z inteligencją jest to raczej powszechne stwierdzenie wsród mężczyzn.

-
- WSR Guru