Miejsca cieszące soczewkę aparatu

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Kali
WSR Guru
WSR Guru

Miejsca cieszące soczewkę aparatu

Post autor: Kali » 18 wrz (ndz) 2005, 18:23:32

Warszawa, Polska, zagranica jakie i gdzie waszym zdaniem znajdują się miejsca warte odwiedzenia z aparatem w ręku :?: wyrażajcie swoje opinie, komentujcie, opisujcie własne wrażenia :wink:

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 18 wrz (ndz) 2005, 18:37:52

To może ja zacznę :P Jednym ze wspaniałych miejsc wartych odwiedzenia są Karkonosze. Góry te moim zdaniem mają swój specyficzny charakter, po pierwsze nie są tak zawalone turystami jak Tatry(pomijając typowe szlaki jak na Śnieżkę). Posiadają naprawdę urokliwe miejsca do których nie wiele osób dociera, można wręcz poczuć się jak w bajce. Kolejną rzeczą bardzo interesującą są ogromne obszary które zajmują tzw. cmentarzyska lasów, napawają pewnym lękiem ale mają przy tym w sobie coś tajemniczego, co niesamowicie przyciąga. Gorąco polecam :wink:

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

bierz aparat i idź robić zdjęcia nie siedź w domu

Post autor: aw » 18 wrz (ndz) 2005, 19:48:36

na jesieni polecam z aparatem wybrac się do Kazimierza nad Wisłą, tam soczewka waszych apartów aż zaparuje ze szczęścia i przetwornik CCD ponoży ilość pixeli;
aktualnie biwakuję w Krynicy Górskiej i mam zamiar jutro po konferencji spenetrować tutejsze "magiczne miejsca", zatem do zobaczenia jutro maniacy fotografowania, klikania i mantlikowania w ciemni do białego rana
Ostatnio zmieniony 18 wrz (ndz) 2005, 21:46:28 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 18 wrz (ndz) 2005, 20:37:09

Krynica Górska byłem tej zimy bardzo malowniczo położone miasteczko :) tylko uwaga na szlaki słabo oznaczone brneło się tam nieraz już w śniegu po pas w celu znalezienia dalszej drogi :) czekam na relacje jak tamtejsze góry wyglądają porą letnią

ODPOWIEDZ