Co sądzicie o klipie z NewDeep dla A.G??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Co sądzicie o klipie z NewDeep dla A.G??
Wiec jak wam sie podobał nasz klip ktyóry mieliście okazje zobaczyć w klubie NewDeep?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ostro zaczynacie panowie!
Klip z NiuDip podobał mi się. Taka eksplozja spontanicznej tfurczości już dawno nie miała miejsca na samym początku roku szkolnego. Ostro zaczynacie panowie!
PS. Czy ta piękna dziewczyna, co chodziła w tłumie (albo i nie) Nowym Światem tudzież innymi okolicami Warszawy, to któraś z naszych Słuchaczek?
PS. Czy ta piękna dziewczyna, co chodziła w tłumie (albo i nie) Nowym Światem tudzież innymi okolicami Warszawy, to któraś z naszych Słuchaczek?
-
- Czasami coś napisze
http://movikun.ormgas.com/willy/_animac ... ivX%5d.avi
Dla tych co jeszcze nie widzieli. Wersja lo_quality 27mb divX z wokalem (ktory i tak bedzie nagrywany raz jeszcze).
Dla tych co jeszcze nie widzieli. Wersja lo_quality 27mb divX z wokalem (ktory i tak bedzie nagrywany raz jeszcze).
-
- akademiareklamy.edu.pl
montaż filmowy teledysków w szkole reklamy
Wyrazy uznania - doskonała inicjatywa. Po drobnych korektach montażowych klip będzie bardzo dobry. Choć kompletnie się natym nie znam, jako samozwańczy król hip hop siupa chętnie udzielę kilku bezsensownych i nic nie znaczących rad - ale to już po powrocie z Krynicy, bo póki co tropię ślady Nikifora Krynickiego, jak na razie bezskutecznie - swoją drogą, słyszałem od sławora, że ktoś chciał mnie wspomóc w tych poszukiwaniach 

-
- Czasami coś napisze
-
- Wyrocznia WSR