Impreza oficjalna inaugurująca rok szkolny 2005/2006

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
dis
Bywalec
Bywalec

Post autor: dis » 19 wrz (pn) 2005, 21:57:01

ale wielki ten plik...

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 20 wrz (wt) 2005, 00:27:20

Pamiętajmy o Merlinie..... No tak dziś zasuwają z postami, że cały czas muszę tylko 'sprzątać' i wydobywać z głębin ważne towarzysko topiki! 8) :twisted:

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 20 wrz (wt) 2005, 00:36:20

tralala bum tararara hey ho heja hola poszła ola do przedszkola.............. 8)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 20 wrz (wt) 2005, 08:19:50

Sluchajcie to zaczyna byc juz dziwne bo nie dosc ze juz nie piszecie normalnych ciekawych postow tylko na chama nabijacie sobie liczniki to jeszcze w max 2 tematach na krzyż.
Wiecie co naprawde lepiej bedzie jak takie rzeczy przerzucicie na czat skoro posty widze czesto ograniczaja sie do "tralala" itp. Happy jestes modem to takie cos powinnas zaproponowac wlasnie ty. Trąci to pogladami Senqu ale faktycznie to juz zaczyna tak wygladac. Sorry za szczerosc.
http://www.szkolareklamy.pl/themes/wsr/chat.html

dis
Bywalec
Bywalec

Post autor: dis » 20 wrz (wt) 2005, 08:40:59

no nareszcie Ktoś zwrócił uwagę... ogólnie mi coś na forum trochę nudnawo... nie można podyskutować (jedyny temato o polityce i wszyscy od razu się wkurzają na innych)...

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 20 wrz (wt) 2005, 08:52:14

Nie byłem na imprezie więc nie mogę jej oceniać ale to co słyszałem to głosy co do muzyki i ogolnie są strasznie różne na szczęście jest więcej na plus . :D
Może warto zrobić powtórkę i wtedy się okaże ile osób przyjdzie i jak się będą bawić.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 20 wrz (wt) 2005, 09:51:51

Havoc jestem pod wrazeniem ewolucji Twoich pogladow. Ale przypomnij sobie jak to z Toba bylo (no zawsze moge kilka linkow do tematow zapodac ;) ). Mysle ze kazdy z czasem przechodzi taka ewolucje.

Ja tam tych postow czy tematow nie ruszam od kiedy zamknalem (czasowo) jeden temat. A potem wzieliscie mnie na tapete i chcieliscie uczyc netykiety. Sam jestem bliski pogladow Mefju i Senq ale uleglem. Taka jest filozofia i zwyczaj na naszym forum. Co najwyzej tym co nie chca wejsc na czata delikatnie polecam od czasu do czasu topik Czad ktory w tym celu wlasnie zostal stworzony. Nota bene w czasach gdy jeszcze czata u nas nie bylo.

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 20 wrz (wt) 2005, 09:52:17

Happy pisze:No tak dziś zasuwają z postami, że cały czas muszę tylko 'sprzątać' i wydobywać z głębin ważne towarzysko topiki! 8) :twisted:
Jak byś trochę pomyślał Havoc ten post był specjalnie napisany w takiej formie, był humorystyczną reakcją na post Happy i właśnie tego mi brakowało na tym forum nie tylko jakieś smęcenie tylko dużo więcej humoru i radości w tym co piszemy. Oczywiście są tematy gdzie trzeba trochę więcej powagi i sam nawet w takich biorę udział. Także nie uważam że nowym Polskim WSR-owym chłopakom brakuje luzu kapujesz 8). I mi naprawdę nie chodzi o nabijanie postu i doganianie takich jak ty, szczerze mówiąc wisi mi tom, możesz mi nawet w tej chwili wyzerować licznik jak czujesz się w jakiś sposób zagrożony the end to wszystko co na ten temat miałem do powiedzenia :wink:

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 20 wrz (wt) 2005, 10:17:55

ja sie moge zjawic ale koncze prace o 21 wiec ok 22 moglabym tam byc ;] a seize cos mowil ze zmywa sie stamtad jakos wczesniej zawsze spolecznosc WSR-owa.. ze niby na ostatnie metro, czy cuś.. ile w tym prawdy jezd? :P :D

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 20 wrz (wt) 2005, 10:24:01

No zwykle tak jezd wiesz. Wtedy zawsze sobie spiewamy: To ostatnie metro, dzisiaj sie rozstajemy tralalala :mrgreen: Ale bywaja sytuacje typu imieniny urodzin ze sie wloczymy do bialego rana. Podkreslam do bialego :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 20 wrz (wt) 2005, 10:30:44

A ja nie wiem czy pójdę! :cry: Na razie jestem chora! I jak tak będzie dalej to Merlina na smsach zaliczę a Stinga posłucham w TV, ale robię wszystko, żeby wrócić do świata żywych i wedle receptur naszych babć się kuruję w lekkim połączeniu ze współczesną chemią! :x

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 20 wrz (wt) 2005, 11:08:16

Kali pisze:Także nie uważam że nowym Polskim WSR-owym chłopakom brakuje luzu kapujesz
Jak znajdziesz mi moja wypowiedz ktora, dotyczy tematyki ktora napisales w tym zdaniu to stawiam Ci piwo :twisted: Wiec prosze bez takich textow :D Poza tym mi tez "wisi" czy ktos mnie dogania czy nie bo ja siedze w tej szkole juz rok i zostal tylko rok, wiec wiekszosc ludzi mnie pewnie przegoni ktorzy sie tu pojawili na forum niedawno. Dobrze ze nowi ludzie sa aktywni bo to jest to o co walczylismy przez ostatni rok zeby forum tetnilo zyciem. Zapytaj sie kogo chcesz Slawka itd. ze takie bylo nasze zamierzenie. Ale zeby troche forum urozmaicic naprawde fajnie by bylo jakby spektrum tematow aktywnych rozszerzyc z mistera i imprezy na wieksza ilosc. Z gory dzieki za zrozumenie a nei zaraz obruszanie sie :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 20 wrz (wt) 2005, 11:36:46

Sinar : Hyhyhy no tak ale pozwolilem sobie tak usrednic owe wypady do jakiegos takiego chematu:) Dodatkowo ze ostatnimi czasy to i tak wychodzi ze lista osob w koncowym stadium imprezy jest dosc stala i oglada sobie poranki :P :D Nom ale obecnie jakos tak nie zaciekawie jest z temp. :roll: Zreszta z otatniego wyjscia pare osob ma rozne pamiatki w postaci podszarpnietego zdrowia - w tym najczesciej gardla [w rowniez ja] :?

Magdusia : Heh no masz i Ty nie wierzysz w moje slowa, ech ... no prosze - czego to sie czlowiek dowiaduje z forum :P ;) :lol:

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 20 wrz (wt) 2005, 12:18:17

Havoc ja już założyłem przynajmniej 3 tematy które napewno będę się starał utrzymać i nie są one tematami imprez ani powiatowego mistera :P
Szkurde kusi mnie te piwo :twisted: tylko nie chce mi się szukać :wink: pzdr 8)

Za mało wódki za dużo powietrza wtedy gardło boli tak bawić się nie trza :wink: to przez te wilki które grasowały na śmietnikowym ognisku :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 20 wrz (wt) 2005, 12:30:29

no nie mowcie ze kazdego boli gardlo po imprezie bo zaskarzymy wlascicieli New Deepa ze przez nich wszyscy chorujemy :lol: 8) Mnie tez gardziolko drapie :?

ODPOWIEDZ