Impreza oficjalna inaugurująca rok szkolny 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Sluchajcie to zaczyna byc juz dziwne bo nie dosc ze juz nie piszecie normalnych ciekawych postow tylko na chama nabijacie sobie liczniki to jeszcze w max 2 tematach na krzyż.
Wiecie co naprawde lepiej bedzie jak takie rzeczy przerzucicie na czat skoro posty widze czesto ograniczaja sie do "tralala" itp. Happy jestes modem to takie cos powinnas zaproponowac wlasnie ty. Trąci to pogladami Senqu ale faktycznie to juz zaczyna tak wygladac. Sorry za szczerosc.
http://www.szkolareklamy.pl/themes/wsr/chat.html
Wiecie co naprawde lepiej bedzie jak takie rzeczy przerzucicie na czat skoro posty widze czesto ograniczaja sie do "tralala" itp. Happy jestes modem to takie cos powinnas zaproponowac wlasnie ty. Trąci to pogladami Senqu ale faktycznie to juz zaczyna tak wygladac. Sorry za szczerosc.
http://www.szkolareklamy.pl/themes/wsr/chat.html
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Havoc jestem pod wrazeniem ewolucji Twoich pogladow. Ale przypomnij sobie jak to z Toba bylo (no zawsze moge kilka linkow do tematow zapodac
). Mysle ze kazdy z czasem przechodzi taka ewolucje.
Ja tam tych postow czy tematow nie ruszam od kiedy zamknalem (czasowo) jeden temat. A potem wzieliscie mnie na tapete i chcieliscie uczyc netykiety. Sam jestem bliski pogladow Mefju i Senq ale uleglem. Taka jest filozofia i zwyczaj na naszym forum. Co najwyzej tym co nie chca wejsc na czata delikatnie polecam od czasu do czasu topik Czad ktory w tym celu wlasnie zostal stworzony. Nota bene w czasach gdy jeszcze czata u nas nie bylo.

Ja tam tych postow czy tematow nie ruszam od kiedy zamknalem (czasowo) jeden temat. A potem wzieliscie mnie na tapete i chcieliscie uczyc netykiety. Sam jestem bliski pogladow Mefju i Senq ale uleglem. Taka jest filozofia i zwyczaj na naszym forum. Co najwyzej tym co nie chca wejsc na czata delikatnie polecam od czasu do czasu topik Czad ktory w tym celu wlasnie zostal stworzony. Nota bene w czasach gdy jeszcze czata u nas nie bylo.
-
- WSR Guru
Jak byś trochę pomyślał Havoc ten post był specjalnie napisany w takiej formie, był humorystyczną reakcją na post Happy i właśnie tego mi brakowało na tym forum nie tylko jakieś smęcenie tylko dużo więcej humoru i radości w tym co piszemy. Oczywiście są tematy gdzie trzeba trochę więcej powagi i sam nawet w takich biorę udział. Także nie uważam że nowym Polskim WSR-owym chłopakom brakuje luzu kapujeszHappy pisze:No tak dziś zasuwają z postami, że cały czas muszę tylko 'sprzątać' i wydobywać z głębin ważne towarzysko topiki!![]()

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Jak znajdziesz mi moja wypowiedz ktora, dotyczy tematyki ktora napisales w tym zdaniu to stawiam Ci piwoKali pisze:Także nie uważam że nowym Polskim WSR-owym chłopakom brakuje luzu kapujesz

-
- Loża WSR
Sinar : Hyhyhy no tak ale pozwolilem sobie tak usrednic owe wypady do jakiegos takiego chematu:) Dodatkowo ze ostatnimi czasy to i tak wychodzi ze lista osob w koncowym stadium imprezy jest dosc stala i oglada sobie poranki
Nom ale obecnie jakos tak nie zaciekawie jest z temp.
Zreszta z otatniego wyjscia pare osob ma rozne pamiatki w postaci podszarpnietego zdrowia - w tym najczesciej gardla [w rowniez ja]
Magdusia : Heh no masz i Ty nie wierzysz w moje slowa, ech ... no prosze - czego to sie czlowiek dowiaduje z forum

Magdusia : Heh no masz i Ty nie wierzysz w moje slowa, ech ... no prosze - czego to sie czlowiek dowiaduje z forum

-
- WSR Guru
Havoc ja już założyłem przynajmniej 3 tematy które napewno będę się starał utrzymać i nie są one tematami imprez ani powiatowego mistera 
Szkurde kusi mnie te piwo
tylko nie chce mi się szukać
pzdr
Za mało wódki za dużo powietrza wtedy gardło boli tak bawić się nie trza
to przez te wilki które grasowały na śmietnikowym ognisku 

Szkurde kusi mnie te piwo

Za mało wódki za dużo powietrza wtedy gardło boli tak bawić się nie trza