Komu sie nie podoba?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
a kim ja moge byc? zwykly szary sluchacz, ktory poznaje "uroki" wsrHappy pisze:Drwal, kto Ty jesteś??

hmmm ja widze seize jest doskonale obeznanyseize pisze:Zwlaszcza ze .. UWAGA zanotuj w notatniku : Happy nie lubi krwi - nie tedy droga

-
- Loża WSR
Hmm sadzisz ze podam Ci swoisty 'klucz do Happy'?drwal pisze:hmmm ja widze seize jest doskonale obeznanymoze jeszcze podzieli sie choc troszke swa bezcenna wiedza
:D:D

Zreszta temat ten uwazam moze nie nadawac sie na forum zatem przerwe w tym miejscu swoja wypowiedz ...

-
- Początkujący(a)
Hmm no poki co to nawet wylozyc sie jest trudno, gdyz czy to przed zajeciami, czy w przerwie, czy po zajeciach, czy nawet w trakcie zajec sekretariat jest wrecz oblegany przez tabuny ludzi, ktorzy takze dostrzegli niezwyklosc naszej pani sekretarki.
Ale ja sie nie poddaje! Proponuje, w ramach wlasnie odbywajacych sie warsztatow internetowych, konsultacje z pania sekretarka
Motytwuje swoja propozycje (ba! wrecz prosbe), tym ze owe spotkania nie mialyby charakteru "matrymonialnego" (jak zapewne wiele osob sobie pomysli - zupelnie nie wiem czemu
) tylko sluzylyby w odnajdywaniu natchnienia i inspiracji tak niezbednych dla mlodych, rozwijajacych sie artystow 
Ale ja sie nie poddaje! Proponuje, w ramach wlasnie odbywajacych sie warsztatow internetowych, konsultacje z pania sekretarka

Motytwuje swoja propozycje (ba! wrecz prosbe), tym ze owe spotkania nie mialyby charakteru "matrymonialnego" (jak zapewne wiele osob sobie pomysli - zupelnie nie wiem czemu

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Stan zatem w kolejce i poczekaj na swoja kolejdrwal pisze:Motytwuje swoja propozycje (ba! wrecz prosbe), tym ze owe spotkania nie mialyby charakteru "matrymonialnego" (jak zapewne wiele osob sobie pomysli - zupelnie nie wiem czemu) tylko sluzylyby w odnajdywaniu natchnienia i inspiracji tak niezbednych dla mlodych, rozwijajacych sie artystow

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR