Komu sie nie podoba?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Dzień dobry! Czy zastałem Jolkę??
Co Wy tak o naszej pani Ani piszecie i piszecie, bardzo cieszymy się, że Ją lubicie!
Ustalimy dyżury!
Kali jak chcesz sie dowiedzieć jakie są predyspozycje to wiesz....
Drwalu już sporządzam Twój portret psychologiczny! Lubię takie gry! I tak dowiem się kim jesteś! Pamiętaj! Przede mną nic się nie ukryje!

Co Wy tak o naszej pani Ani piszecie i piszecie, bardzo cieszymy się, że Ją lubicie!

Kali jak chcesz sie dowiedzieć jakie są predyspozycje to wiesz....

Drwalu już sporządzam Twój portret psychologiczny! Lubię takie gry! I tak dowiem się kim jesteś! Pamiętaj! Przede mną nic się nie ukryje!

-
- Początkujący(a)
Havoc pisze:to juz chyba lepiej jakby to byly spotkania w charakterze matrymonialnym a nie jakies "pod przykrywka" artystyczna![]()
Ta subtelna "przykrywka" jest niezbedna! Bez niej sprawy robia sie zbyt oczywiste, a wtedy pojawia sie dodatkowa, niepotrzebna konkurencja. A jak to seize slusznie zauwazyl i tak bede mial problemy, zeby sie dopchac.seize pisze:Stan zatem w kolejce i poczekaj na swoja kolejBo z uwagi na predyspozycje 'pani sekretarki' lista oczekujacych krótka nie jest
![]()

Hehehe... slodkie. Ale dobrze przyjmuje wyzwanie. W takim razie wygladaj mnie jutro uwaznie... gdzies tam jestem, gdzies tam me oczy bacznie Cie obserwujaHappy pisze:Drwalu już sporządzam Twój portret psychologiczny! Lubię takie gry! I tak dowiem się kim jesteś! Pamiętaj! Przede mną nic się nie ukryje!

-
- Wyrocznia WSR
Drwalu, brzmisz mi za poważnie jak na dwudziestolatka! Nie wiem kim jesteś, ale Cię wytropię! Bardzo lubię takie śledztwa!drwal pisze:Ta subtelna "przykrywka" jest niezbedna! Bez niej sprawy robia sie zbyt oczywiste, a wtedy pojawia sie dodatkowa, niepotrzebna konkurencja. A jak to seize slusznie zauwazyl i tak bede mial problemy, zeby sie dopchac!
Hehehe... slodkie. Ale dobrze przyjmuje wyzwanie. W takim razie wygladaj mnie jutro uwaznie... gdzies tam jestem, gdzies tam me oczy bacznie Cie obserwuja

Pozdro!
Szpieg z krainy deszczowców vel dreszczowców
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Trutniu a ty może niby wiesz kto to jest?? 8O Nie wierzę! Byłam na końcu i próbowaliśmy to ustalić, ale to nie takie proste!
Ale coś zaczynam podejrzewać i mam już 2 potencjalnych kandydatów na drwala!
Jestem na etapie zbierania i przetwarzania danych! Muszę wiedzieć kogo się bać! A jak to jakiś obsesyjny.... no ktoś??