Btw a gdzie sie sklada rezerwacje na impreze w Deepie? Sa jakies centralne zapisy czy cus?
Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

-
Kesonex
- WSR Guru

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No to wykrakałam! Leżę sobie chora grzecznie w domku a tu o godz. grubo po 24 domofon i kto to? Mówię zaspanym głosem akwizytorom dziękujemy a tu okazało się, że to cały NC wraz ze sprzymieżeńcami mnie odwiedził!
Narady trwały do wczesnych godzin porannych! Ustalenia na przyszły rok szkolny wstępnie poczynione!
NC reaktywacja!
NC reaktywacja!
-
sinar
- Loża WSR

Nie byliscie. Ja tam w piatek bylem zwarty i gotowy ale rowniez lekko odciety od neta wiec musialem sie dopytac Neemy i Happy. No i okazalo sie ze wszyscy albo a) zajeci albo b) chorzy wzglednie c) zbierali sile na Stinga. A poniewaz sam jestem lekko podziebiony wybralem odpowiedz cHavoc pisze:i co byliscie na tym Merlinowym spotkaniu?
Eee tam. Ja tam rozpad przewidywalem w sierpniu. Ale jakos to przezylismy wiec juz nic nas nie ruszy. Spotkanie zespolowe mowisz. Zaraz kiedy Ty pisalas tego posta? W przerwie na pyryHappy pisze:No i co narcyzki?? Kiedy nastepne zebranie zespołowe? Bo coś się nieco opuszczamy w tych integracjach, oprócz new deepa nic dalej w trawie nie piszczy!Ojciec zarządź coś!
Bo nam się klub elitarny rozpadnie!
-
sinar
- Loża WSR

To mamy zaraz znowu wpascHappy pisze:Ale pyry z gzikiem rządzą! Si jeszcze dziś macie drugą porcję do zjedzenia!![]()
Mi pyrki mozesz przeslac poczta. Moj brachu je uwielbia. A na dodatek sam nie bedzie musial robic. I jeszcze sie otworzy na nowe prady kulinarne z ciosnkiem
-
sinar
- Loża WSR

Tak i zapewnia jeszcze swiezy oddech
Ostatnio moja ciotka przechodzi kuracje czosnkowa. Zaczynala od 1 kropli teraz ma byc 25. Z tej okazji specjalnie poszla na urlop zeby nie straszyc ludzi 
Wampiry odstrasza mowisz? Nie zauwazylem wczoraj
Ale moze faktycznie powinienem sprobowac bo do wampirow sie nie zaliczam. No pewne rzeczy traktuje moze za bardzo serio. Skutek jest taki ze np. nigdy nie moglem zagrac w Maskarade. Powiedzmy nie bylem do tego przygotowany psychicznie ani mentalnie. Po prostu jestem ze tam powiem po 2. stronie mocy
Ale walczylem wczoraj z przejawami wampiryzmu chociaz bez ciosnku i kolkow

A jesli chodzi o kulinaria to polecam paste z zoltego sera z czosnkiem. Pychota. A jak jestem w Garzynie kolo Leszna moi znajomi zawsze serwuja pyry, smylke, bulki na parze... i te no jak im tam. Zapomialem
Wampiry odstrasza mowisz? Nie zauwazylem wczoraj
A jesli chodzi o kulinaria to polecam paste z zoltego sera z czosnkiem. Pychota. A jak jestem w Garzynie kolo Leszna moi znajomi zawsze serwuja pyry, smylke, bulki na parze... i te no jak im tam. Zapomialem
-
seize
- Loża WSR

Hmm no jak widac bylo nie odstraszyl wcaleHappy pisze:A jak można bez ciosnku?? ciosnek rządzi i odstrasza wampiry!
Ps: Ja rozumiem wszystko ale zeby ogladac male niedzwiadki w telewizji
-
sinar
- Loża WSR

No co Ty niedzwiadki byly the bestseize pisze:Ps: Ja rozumiem wszystko ale zeby ogladac male niedzwiadki w telewizji![]()
![]()