O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
andy
- Ekspert

autor: andy » 22 wrz (czw) 2005, 09:25:54
Pewna bardzo ambitna i zaradna Słuchwaczka II roku w ramach warsztatów internetowych / dziennikarskich na 99,9% namówiła na wywiad pewnego wybitnego i znanego reżysera polskiego (Francuzi uważają, że jest inaczej) od kikudziesięciu lat mieszkającego i pracującego we Francji.
3mamy kciuki, służymy radą day & night

i pomocą i mamy nadzieję, że to będzie największy hit dziennikarski w historii WSR

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 01 paź (sob) 2005, 22:20:08
No i ciekawy jestem jak wrazenia po tym naszym Olivierze Świście

Jak w czwartek Roman opowiadal o swojej drodze i o tym jak latal po niej w dziurawych skarpetach i porcietach to sie prawie wzruszylem. W rzeczy samej w formie syrowatkowej ze tak powiem (dalem se biru)
Traf chcial ze wczoraj troche niechcacy urzadzilismy sobie z moja przyjaciolka zabawe w kotka i myszke. W efekcie zamiast o 19 spotkalismy sie o 21

Nie wiem jak to fizycznie mozliwe ale ciagle sie rozmijalismy i nie moglismy sie znalezc w jednym miejscu o tym samym czasie czyli na stacji Imielin
Ale dzieki temu udalo mi sie spotkac pare osob z WSR

i mialem tez okazje zerknac troche na kulisy premiery. No i faktycznie premiera jak z boli znaczy sie Hollywoodu. Lasery bajery limuzyny. Widzialem nawet czerwony dywanik. Nieco przykrotki byl (mam nadzieje ze dla Romana starczylo).
PS. Trawnika nie mierzylem bo zabraklo mi linijki i troche przyciemno bylo. Ale wierze na slowo ze byl przystrzyzony rowniutko