Może ktoś słyszał o jakiejś fajnej sztuce? Może grupowe wyjście będzie tańsze? Co na to nasz aktywny I rok i pasywny rok II??
A może by tak wybrać się WSR-ową grupą do teatru?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

A może by tak wybrać się WSR-ową grupą do teatru?
No właśnie kończy się sezon zwany ogórkowym i może by tak zrobić jakieś wspólne wyjście do teatru a nie tylko kluby, puby, melanże, posiadówy i inne pochłaniacze czasu?
Może ktoś słyszał o jakiejś fajnej sztuce? Może grupowe wyjście będzie tańsze? Co na to nasz aktywny I rok i pasywny rok II??

-
sinar
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Havoc
- Loża WSR

No wlasnie i to jest najwiekszy problem teatrow czyli ceny. Jak mozna sie ukulturalniac kiedy ma sie do wyboru albo kasa na bilet do teatru albo na rachunki.... Nic dziwnego ze wikszosc WSR woli sie uczlowieczac na forum WSR w koncu jest za darmo*
*[ darmo + koszty netu = dostep za free do forum WSR]
*[ darmo + koszty netu = dostep za free do forum WSR]
-
sinar
- Loża WSR

Film uwielbiam wiec warto by chociaz z ciekawosci zobaczyc inna musicalowa wersje. Nawet z Molenda
Ale z tego co widzialem np. Malwina Kusior bardzo ladnie sie prezentuje w stroju z epoki
Tylko ze poprawcie mnie jesli bo nie wiem czy dobrze slyszalem ze bilety z dobrymi miejscami sa dopiero na grudzien 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
sinar
- Loża WSR

Sa 2 propozycje niech kazdy sie zastanowi i napisze co mu bardziej lezy. Jakis termin mozna wybrac (w listopadzie
). A kase mozna juz teraz zaczac odkladac (przy kazdej wizycie w monopolowym
) Ja pamietam kiedys mialem sie wybrac na Monty Pythona Jakubika ale pozalowalem. Teraz nie wiem czy i kiedy w ogole zobacze.