nominacje na najwredniejszą osobę na forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Ej ludziska wydaje mi się, że tutaj mieliśmy nominować a nie głosować. To jest pewna różnica, głosowanie będzie potem (gdy zbierze się jeszcze kilka osób ). Dlatego czekamy na większą ilość kandydatów. Mamy ju :Happy, dis, Freud’ a, seize… . Kogoś nie dopisałem ??
Ps* skoro zakładasz Temat dis powinnaś być bardziej aktywna
Ps* skoro zakładasz Temat dis powinnaś być bardziej aktywna
-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
Jeśli wygra osoba jadąca do Zakopanego będzie mogła się upomniećHappy pisze:Blisko coraz bliżej! Myślę, że zwycięstwo mam już powoli w kieszeni!A jaka jest nagroda?
I gdzie będzie wręczana? Happy wredna! Ładnie brzmi....
Dzięki xerówka a jeszcze ich głos liczy się razy 2!To już mam ze 4 głosy! Huurrraaaaaa!
o nagrodę niespodziankę w Zakopcu. Myślę, że będziesz bardzo zadowolona jeśli wygrasz Happy
Ja jednak powstrzymam się od głosowania na ciebie. No chyba że bardzo, bardzo chcesz !!
obyś nie miała do mnie pretensji

-
- Wyrocznia WSR
Havoc w zaufaniu ci powiem, że było kilka osób, które chciały na Ciebie głosować, ale swoim niewątpliwym wdziękiem osobistym przekonałam je, żeby oddały głos na mnie!
Ale nie zdradzę kto to!
A ja właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że ktoś chce też wygrać w tych wyborach! I tu zadanie dla naszych młodych intelektualistów! Zgadnijcie kto mi napisal, że chce wygrać ten konkurs! Jest to słuchacz, nikt z kadry ani absolwentów! I co wiecie kto to?
Freud! Głosuj w imię psychologii, nauki nauk!

A ja właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że ktoś chce też wygrać w tych wyborach! I tu zadanie dla naszych młodych intelektualistów! Zgadnijcie kto mi napisal, że chce wygrać ten konkurs! Jest to słuchacz, nikt z kadry ani absolwentów! I co wiecie kto to?

Freud! Głosuj w imię psychologii, nauki nauk!

-
- Bywalec
nominuję Lukasszczepan'a, czy wszystkim znanego jako Rosołka, a nie zbitym dowodem jego wredności są posty w temacie "Najładniejsze dziewczyny z grupy wrześniowej". Świadek Happy nawet powiedział (cyt) "Chyba oddam mu walkowerem zwycięstwo we wredniaku!
Bije mnie o głowę!". ale i tak odbędzie się jeszcze ankieta.
zgłaszajcie, więc Swoje nominacje.
ktoś Ci nie pasuje na forum? nominuj go!

zgłaszajcie, więc Swoje nominacje.
ktoś Ci nie pasuje na forum? nominuj go!