Polacy nie gęsi
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Polacy nie gęsi
W tej zabawie wcielamy się w detektywa i odnajdujemy zapomiane lub kamuflujące się polskie gwiazdy filmu i estrady. Proszę o podawanie prawidłowych imion i nazwisk zgodnie z ustawą o języku polskim
Oto co ja znalazłem
Christina Aguillera - Kryśka Orłowska ze Szklarskiej Poręby obecnie via Puertorico w USA
Michael Jackson - Michał Jackowski to chyba jakaś rodzina Kory
George Michael - Jerzy Michalak przyrodni brat Eleni
Britney Spears - Brydzia Dzido (na trop naprowadził mnie aw ze swoim "Weź moje dzidło" - ulubionym powiedzonkiem Brygidy) nieślubne dziecko mecenasiunia od Leppera niedoszłego prez. W-wy.
Czekam na Wasze raporty.
Oto co ja znalazłem
Christina Aguillera - Kryśka Orłowska ze Szklarskiej Poręby obecnie via Puertorico w USA
Michael Jackson - Michał Jackowski to chyba jakaś rodzina Kory
George Michael - Jerzy Michalak przyrodni brat Eleni
Britney Spears - Brydzia Dzido (na trop naprowadził mnie aw ze swoim "Weź moje dzidło" - ulubionym powiedzonkiem Brygidy) nieślubne dziecko mecenasiunia od Leppera niedoszłego prez. W-wy.
Czekam na Wasze raporty.
-
- WSR Guru
Anie Lennox- bratanica enoxa Luisa tylko troche z tej bardziej zabiedzonej czesci rodziny, mnei dozywiona.
Marlin Manson - ogrodnik w rezydencji Marusi i Janka Kosa, zwany dalej Poulem.
Right said Fred - nastepcy i prawnukowie naszego pianisty Fryderyka Szopena Balantajna.
Donald Duck - pseudo agenta w polsim Parlamencie, ktory potajemnie sie koloryzuje.
Gerhard Shreder - zapomniany zly bohater nekajacy turtle ninja.
Marlin Manson - ogrodnik w rezydencji Marusi i Janka Kosa, zwany dalej Poulem.
Right said Fred - nastepcy i prawnukowie naszego pianisty Fryderyka Szopena Balantajna.
Donald Duck - pseudo agenta w polsim Parlamencie, ktory potajemnie sie koloryzuje.
Gerhard Shreder - zapomniany zly bohater nekajacy turtle ninja.