Wierszowanie na ekranie:]
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
I co teraz?
W przypadku Happy i Kalego forum i tak mocno jest opóźnione w stosunku do rzeczywistości. Nawet nie bardzo wnikliwy obserwator widział co się święci już przynajmniej od tygodnia.
I to jest moja osobista porażka. Bo ja też kocham Happy prawdziwą miłością, tylko krępowałem się jej to wyznać.
No i co teraz?
I to jest moja osobista porażka. Bo ja też kocham Happy prawdziwą miłością, tylko krępowałem się jej to wyznać.
No i co teraz?
-
- Loża WSR
Re: I co teraz?
A teraz Sławku zlaczymy sie w klubie .. skrepowanych, spoznionychwojtkowski pisze:No i co teraz?

.. co do obserwowania to ja tam czesto swoje wiem [widze] ale wiedza sie nie chwale

-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Na cisze za wcześnie jeszcze!
Ale poczekajmy jeszcze może z tą chwilą ciszy. W sumie Happy nie wyznała jeszcze publicznie, że kocha Kalego. Dopóki to nie nastapiło - wszystko może być jeszcze! Znacie kobiety...
-
- Wyrocznia WSR
A ja na to: Zebranie zwierząt. Król Lew prosi zwierzęta, żeby mądre stanęły po prawej a piękne po lewej stronie! A na to żaba: "Przeca się nie rozerwę"
Tyle w kwestii podsumowania....
No cóż widocznie się za mało staraliście....
I nie wysyłaliście odpowiednich sygnałów! Teraz jak to mówią: Po ptakach! 
A grupę wsparcia mogę Wam poprowadzić!

Tyle w kwestii podsumowania....
No cóż widocznie się za mało staraliście....

A grupę wsparcia mogę Wam poprowadzić!

-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
Happy pisze:Kocham. Znowu kocham.

Boszzzzzzz ale jestem szczęściażem

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Czyzbys chcial tam zamknac tylko Happy?? O w zyciu nie doczekanie nie pozwolimy na takie traktowanei wolnych kobiet! Happy nie widzisz ze chce cie zamknac w kellerze [termin tech. angielski: cellar]? Ja nie wiedzialem ze tam skad pochodzisz macie takie zapedy zeby swoje kobiety zamykac w ciemnych zimnych piwnicach?!?!Kali pisze:nie martwcie się ja z Happy nie zamknę się w piwnicy
Zadam wyjasnien