strona www na zaliczenie

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
dis
Bywalec
Bywalec

strona www na zaliczenie

Post autor: dis » 16 paź (ndz) 2005, 19:58:39

zacznę chyba od tego, że niektórzy oddali, inni oddają we wt, a jeszcze inni robili ją rok lub pół roku temu.
co o nich sądzicie?
mi na przykład strsznie się nie podoba, że adres mojej strony będzie zawierał imie i nazwisko, a planuję zrobić stronę o kobietach w komiksie (praktycznie gotowa jest), chciałam, żeby to była normalna strona, ale tak z takim adresem to zastanawiam się czy nie zrobić portfolio - puste będzie, ale co tam...
a jakie oceny dostaliście lub proponowano, że dostaniecie?

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 16 paź (ndz) 2005, 20:59:16

ja dostałam 6.
za www.iduna.prv.pl
mialam materiały-owszem, ale całkowicie przerobilam cała strone pod kazdym wzgledem, wiec wymagalo to odemnie odrobine pracy.
pozatym mysle ze to dobry pomysl, nie tylko dlatego ze ja umiem itd ale dlatego, ze to sprawia ze kazdy z nas musi czemus sie poswiecic, jakiemus projektowi, przysiasc nad nim, opracowac go, a z tego co wiem jestes na grafice i powinnas sie przzywczajac ze cos jest na za kilka dni i ze musisz to wymyslec.
i tyle..

a co do tego ze strona ebdzie miala adres z Twoim imieniem i nazwiskiem, to zawsze mozna sobie domenkę zalozyc, np. na prv.pl

dis
Bywalec
Bywalec

Post autor: dis » 17 paź (pn) 2005, 13:38:31

no ktoś jeszcze może się pochwalić?

ODPOWIEDZ