James Bond
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
James Bond
Angielski aktor Daniel Craig będzie siódmym Jamsem Bondem. Film ma się ukazać na ekranach kin jesięnią 2006 roku. Przed Craigiem tą rolę zagrało pięciu innych aktorów: David Niven, George Lazenby, Sean Connery, Roger Moore, Tim Dalton, Pierce Brosman
Co sądźicie o Bondzie(dach)....?
Co sądźicie o Bondzie(dach)....?
-
- Zaczyna działać
Miałem zajawke na Bond'a za młodu a teraz to można obejrzec w sobotnie popołudnie na przegryzke...Bond ma wszystko czego chce materialno-estetyczna strona faceta:samochody, gadzety, akcje no i piękne panie...
A i tak na marginesie najlepszym wcieleniem Bonda był Sean Connery
Przypomina mi sie rozmowa z filmu Alfie
Dziewczyna: I've never seen a James Bond movie
Alfie: Not even a Sean Connery one
Dziewczyna:No
Alfie: I don't know if it's Magic or Tragic
A i tak na marginesie najlepszym wcieleniem Bonda był Sean Connery

Dziewczyna: I've never seen a James Bond movie
Alfie: Not even a Sean Connery one
Dziewczyna:No
Alfie: I don't know if it's Magic or Tragic
-
- Czasami coś napisze
Chyba każdy w swoim czasie przeżywał fascynację Bondem. Osobiście uważałam go kiedyś za ideał mężczyzny: taki zimny, nieprzystępny, PO/Zmysłowy... Zawsze te kobity z opresji wyciągał <a przy okazji i cały świat>...
Tym niemniej już Pierce Brosnan to nie to samo, co Sean Connery czy Rodger Moore
Nie widziałam najnowszego kandydata, ale już się boję, że wybrano jakąś pupcię 

Tym niemniej już Pierce Brosnan to nie to samo, co Sean Connery czy Rodger Moore

-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
Ja tam nie przeżywałam żadnej fascynacji Bondem i chyba już nie przeżyję.ginka pisze:Chyba każdy w swoim czasie przeżywał fascynację Bondem. Osobiście uważałam go kiedyś za ideał mężczyzny
Tym niemniej już Pierce Brosnan to nie to samo, co Sean Connery czy Rodger Moore![]()

Uważam że Sean Connery to był najlepszy kandydat na Bonda. Tego się już nie powtórzy. A po za tym to świetny aktor i wciąż jest przystojny pomimo wieku

Zresztą z każdą częścią ten film staje się coraz głupszy i nudniejszy. Przynajmniej dla mnie.
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
Jeśli myślisz o Bondzie Happy to nie margerity pijał tylko Martini wstrząsniete nie zmieszane
Przepis
2 uncje - około 60 gramów ginu lub wódki
4 do 6 kropli wytrawnego wermutu
sok z cytryny, oliwka lub cebulka koktajlowa
Tu jest link do fajnej stronki o Bondzie w najnowszym poście jest zdjęcie Daniel'a Craig'a czyli nowego Bonda abyście mogli sobie łatwo gostka zobaczyć

Przepis

2 uncje - około 60 gramów ginu lub wódki
4 do 6 kropli wytrawnego wermutu
sok z cytryny, oliwka lub cebulka koktajlowa
Tu jest link do fajnej stronki o Bondzie w najnowszym poście jest zdjęcie Daniel'a Craig'a czyli nowego Bonda abyście mogli sobie łatwo gostka zobaczyć

-
- Zaczyna działać