Warsztaty aktorskie

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
POwIEr
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Warsztaty aktorskie

Post autor: POwIEr » 20 paź (czw) 2005, 21:02:13

Chcialam wspomiec slowko o warsztatach aktorskich ..
Swietne zdajecie, do tego prowadzone przesympatycznie i z taka pasja.. szkoda ze raz w tygodniu.. :) swietnie nie zaluje sie zapisalam.. mam nadzieje, ze bedzie tak dalej ..

A czy ktos odwazy sie miec inne zdanie ? :twisted: :wink:

:)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 20 paź (czw) 2005, 21:13:16

Ja powiem ze za czasow mojego uczeszczania do szkoly na zasadzie sluchacza zapisalem sie na te zajecia ... jednak na zadnych nieudalo mi se byc gdyz na pierwsze nikt sie niedoczekal bo osoba majaca je prowadzic nie zjawila sie podczas gdy my czekalismy dosc dlugo [circa 1h] z uwagi na jakies problemy czy cos a potem okazalo sie ze ich godzina w jakiej mialy se odbywac zostala tak przesunieta ze czesc z nas nie mogla w nich uczesniczyc lub tez nawet wogole zostaly wykluczone z uwagi na male uczestnictwo - dokladnie juz nie pamietam - a to dlatego ze bylo kilka takich fakultatywnych na ktore chcialem uczezczac jednak kolidowaly one lub to owczesnie z praca lub tez na dana godzine przypadaly mi obowiazkow ze specjalizacji ... a bylem bardzo ciekawtych warsztatow tak wiec z przyjemnoscia poslucham [poczytam] co tam sie na nich dzieje 8)

POwIEr
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: POwIEr » 20 paź (czw) 2005, 21:24:21

dzisiaj np mielismy przedstawic scenki .. :)
krotkie np wyraz zime .. ja mialam oplakac zabity przez Mikolaja alfabet. :) swietna sprawa uczy otwartosci i dodaje pewnosci siebie.. :oops:

Ps
bardzo jestem zaurczona panem, ktory przedstawil pierwszy deszcz...
pieknie.. moze cos nam napiszesz... ? ;)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 20 paź (czw) 2005, 21:36:26

Heh fajnie :) No mi jak mowie dane bylo tylko by podczas oczekiwania - wtedy to sie zwalo 'warsztaty teatralne' - w gronie zebranych [czesci] ukladac 'z nudow' scenariusz nazwijmy to 'Jaselek alternatywnych' - zatem tez takich moze nie co bulwersujacych bo mieli sie pojawiac i dealerzy i prostytutki oraz inne postacie jakby z tej epoki 8) Nom a mi oczywiscie miala przypasc rola Jezusa :) Ale jak mowie na improwizowaych wstepnych dialogach sie skonczylo ...

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 20 paź (czw) 2005, 21:55:22

A kiedy jakas prapremiera? 2 lata temu byl np. pomysl z kabaretem. Niestety nic nie wyszlo. Moze teraz doczekamy sie jakies sztuki :)

POwIEr
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: POwIEr » 21 paź (pt) 2005, 00:28:17

no ba ... a jakze by inaczej ;p nie lekko trzeba bedzie sie przemeczyc i na nas popatrzec :twisted:

ODPOWIEDZ