ssekss
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
co prawda, gdyby ktoś mnie ankietował to pewnie bym czerwona zwiała, a może wręcz przeciwnie, dumnie (ale rumieńce na twarzy by zostały), zdleklarowałabym, że lubię to robić i nie mam nic przeciwko nasieniu. bardzo często jest to jednak "uzupełnienie seksu", po prostu wiem, jaką to przyjemność sprawia partnerowi i to odpowiada mi takie uwieńczenie seksu.
-
- Loża WSR
Nom jedna osoba ze zacytuje rzucila taki tekst w zamian : "Ale z was dzieci" i urwala temat. Nie do konca wiedzielismy co w tym bylo 'dziecinego' - nam wydawalo sie to dosyc powazne i wlasnie bardziej nalezace do spraw doroslych.
Co ciekawe to "pseudo-badanie" mialo miejce juz late temu ze 3-4 i zainicjowane bylo dwoma wypowiedziami kobiet - podczas luznej rozmowy w towarzystwie na swoj sposob zaprzyjaznionym i otwartym - ktore twierdzily iz ta forma - plynaca w ich kierunku - dla nich jest duzo bardziej satyfakcjonujaca on normalnego seksu to raz, a dwa ze rowniez duzo wieksza satysfakcjie maja gdy same tego dokonuja na swoim partnerze. Meska czesc stwierdzila ze to raczej 'malo prawdopodobne' - bazujac na swom doswiadczeniu : ze a i owszem tak najgorzej to z tym nie jest ale zeby az tak kobiety do tego podchodzily to srednio dawano wiare. No i sie zaczelo
Co ciekawe to "pseudo-badanie" mialo miejce juz late temu ze 3-4 i zainicjowane bylo dwoma wypowiedziami kobiet - podczas luznej rozmowy w towarzystwie na swoj sposob zaprzyjaznionym i otwartym - ktore twierdzily iz ta forma - plynaca w ich kierunku - dla nich jest duzo bardziej satyfakcjonujaca on normalnego seksu to raz, a dwa ze rowniez duzo wieksza satysfakcjie maja gdy same tego dokonuja na swoim partnerze. Meska czesc stwierdzila ze to raczej 'malo prawdopodobne' - bazujac na swom doswiadczeniu : ze a i owszem tak najgorzej to z tym nie jest ale zeby az tak kobiety do tego podchodzily to srednio dawano wiare. No i sie zaczelo

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
a ja uwazam, ze jesli chodzi o seks oralny czy to w stronę faceta to ja sobie zdaje sprawe ze dla faceta jest to baardzo przyjemne wiec.. nie kryjąc: wychodze z zalozenia iz nie mozna serwowac czegos za czesto bo przestanie byc czyms tak swietnym jak jest wtedy, kiedy robi sie to z zaskoczenia czy dosc rzadko! chleb powszedni się przejada przeciez, prawda? a mając co jakis czas innego typu przyjemnosc z przebywania razem i dawania sobie przyjemnosci na inny sposob "techniczny". czy mój pogląd, Panowie, jest błędny?
-
- Loża WSR
Cala wiara nie owinna tu byc zakrajana do tego tylko cozacytowala - niewiara dotyczyla : "dla nich jest duzo bardziej satyfakcjonujaca on normalnego seksu to raz, a dwa ze rowniez duzo wieksza satysfakcjie maja gdy same tego dokonuja na swoim partnerze".dis pisze:ale czemu w to faceci nie wierzą? nie rozumieją tego? a raczej, dlaczego tak trudno w to uwierzyć?
-
- Loża WSR
Przejada sie owszem wtedy kiedy dokonywany jest 'machinalnie' - czyli pozbawiany jest wkladanego w to ladunku emocjonalnego ze strony partnerki. Sformulowanie 'dosc rzadko' jest jakby niejednoznacznie - bo rozwiaznie 5-8 razy w roku to tez niczemu dobremu nie sluzy. Aby siecosnie znudzilo nie tylko bowiem trzeba to ograniczac, wydzielac itd rownie dobrze mozna cos w tym lekko zmieniac, ubarwiac etc. - lecz tak jak mowie glownym czynnikiem ktory zabija hmm powoduje ten efekt 'przejedzenia' jest ta swoista machinalnosc z cyklu 'dawaj mam malo czasu chce miec to za soba i wybacz ale w trakcie bede ogladac swoj serial" ...Magdusia pisze:wychodze z zalozenia iz nie mozna serwowac czegos za czesto bo przestanie byc czyms tak swietnym jak jest wtedy, kiedy robi sie to z zaskoczenia czy dosc rzadko! chleb powszedni się przejada przeciez, prawda?

Hmm no chyba jakikolwiek zwiazek [po za tak zwanym 'ukladem' istniejacym tyko dlas eksu] bazuje na tych prostych przjemnosciach jak kontakt, dotyk, rozmowa, zapach wlosow etc.Magdusia pisze:a mając co jakis czas innego typu przyjemnosc z przebywania razem

-
- Loża WSR
No tyle ze jezeli cos omawiane jest tylko w zamknietym gronie i nie nalezy o tym mowic publicznie to jest to swoiste 'tabu' - a ten temat ma chyba wlasnie rowniez na celu sprawdzenie jak to jest - dlaczego skoro tak wiele roznych czasem rzeczy prywatych wyplywa na szerokie wody to seks bedacy praktycznie ogolno - chocby - ludzka kwestia czesto zawiera roznego rodzaju mity, cechuje sie drazliwoscia - czemu tak dokladnie bada i omawia sie czasem zwyczaje godowe i akt prokreacji zwierzatpuszczajac np takowe filmy przyrodnicze w pasmie wczesno popoludiowym a z taka trudnoscia przychodzi rozmowa zwykla o naszych zwyczajach? Z jednej strony owi sie ze swiat mial juzw dziejachswoja 'rewolucje seksualna' z drugiej stronyzdaje sie ze tylko pozorna. Tak jakby zrodlem tego wstydu bylo toze czlowiek w znacznej robi to dla przyemnosci a nie prokreacji? Przeciez nkt nikomunierzuca tekstu 'robisz zle' czy cosw tym guscie - to tylko zwykla wymiana pogladow a nie szukanie taniej sensacji.Havoc pisze:Temat jest jak najbardziej dorosly ale publiczne dyskutowanie o nim to jest uskutecznianie sensu istnienia np. takowej Drzyzgi tyle ze na forum![]()
-
- Bywalec
a mi chodziło tylko o ten fragment. i często to prawda, że faceci nie rozumieją, dlaczego to się kobiecie podoba.
a co do tego czy się może znudzić taka forma pieszczot. to zależy od partnera i partnerki - która musi wiedzieć, co jest przyjemno, lubić to i czasem urozmaicać. dla mojego jest to tak przyjemne, że nie ma innego sposóbu na zakończenie zbawy we dwoje.
a co do tematu tabu, no właśnie Havoc próbował z tego zrobić temat, o którym nie wolno pisać. z resztą wiele porządnych gazet pisze na temat teksu. Havoc, jak umiesz, to zrób z tego porządny topic, żeby Ci się nie kojarzył z młodzieżowymi gazetkami. czekamy na Twój magiczne zaklęcie
poczaruj różdżką 
a co do tego czy się może znudzić taka forma pieszczot. to zależy od partnera i partnerki - która musi wiedzieć, co jest przyjemno, lubić to i czasem urozmaicać. dla mojego jest to tak przyjemne, że nie ma innego sposóbu na zakończenie zbawy we dwoje.
a co do tematu tabu, no właśnie Havoc próbował z tego zrobić temat, o którym nie wolno pisać. z resztą wiele porządnych gazet pisze na temat teksu. Havoc, jak umiesz, to zrób z tego porządny topic, żeby Ci się nie kojarzył z młodzieżowymi gazetkami. czekamy na Twój magiczne zaklęcie

-
- Loża WSR
Chcialabys Dis co nie? Rozczaruje Cie nie mam ochoty wprowadzac kolejnych elementow watpliwej sensacji. Moglbym Ci wylozyc temat seksu od strony psychologicznej i tego co oprocz czystej przyjemnosci daja milosne igraszki. Ale ze wzgledu na to ze mi sie poprostu nie chce to tego nei zrobie
Bo to sie przeistoczy w cos na ksztalt rzeczywistosc vs. filozofia lub argumenty za/przeciw paleniu. Czyli w cos dennie glupiego 

-
- Bywalec
-
- Loża WSR
a więc jakto reklamowy uniwersalizm traktuje o seksie 
Sex jest jak peugeot (zaprojektowany by cieszyc)
Sex jest jak tp.sa (laczy nas coraz wiecej)
Sex jest jak philips (lets make things better)
Sex jest jak plus (zmieniamy swiat na plus)
Sex jest jak era (t<aaaa>k, t<aaaa>kkk......)
Sex jest jak jogobella (rozkosz extra duzego...)
Sex jest jak prusakolep (kusi, wabi, neci)
Sex jest jak o.b. (ok)
Sex jest jak redbull (dodaje skrzydel )
Sex jest jak milka (daj sie skusic)
Sex jest jak mars (krzepi)
Sex jest jak snickers (na co czekasz?)
Sex jest jak guma orbit (zmniejsza ph w ustach )
Sex jest jak margaryna kasia (pieczenie to tyle radosci)
Sex jest jak bmw (radosc z jazdy)
Sex jest jak chupa chups (musisz je lizac !)
Sex jest jak kurs nurkowania (wejdz glebiej)

Sex jest jak peugeot (zaprojektowany by cieszyc)
Sex jest jak tp.sa (laczy nas coraz wiecej)
Sex jest jak philips (lets make things better)
Sex jest jak plus (zmieniamy swiat na plus)
Sex jest jak era (t<aaaa>k, t<aaaa>kkk......)
Sex jest jak jogobella (rozkosz extra duzego...)
Sex jest jak prusakolep (kusi, wabi, neci)
Sex jest jak o.b. (ok)
Sex jest jak redbull (dodaje skrzydel )
Sex jest jak milka (daj sie skusic)
Sex jest jak mars (krzepi)
Sex jest jak snickers (na co czekasz?)
Sex jest jak guma orbit (zmniejsza ph w ustach )
Sex jest jak margaryna kasia (pieczenie to tyle radosci)
Sex jest jak bmw (radosc z jazdy)
Sex jest jak chupa chups (musisz je lizac !)
Sex jest jak kurs nurkowania (wejdz glebiej)

-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
Tia .. a jak bedziesz glodny to wez sztucce i jak beda pokazywac zarlo w tv to jezdzij nimi po ekranie i udawal ze jesz - efekt prawie ten tam bedzie.Lukasszczepan pisze:moze jeszcze to róbcie wirtualnie...bedzie ubaw.
No moze z ta roznica ze tak zniszczysz tylko tv i wcale sie nie najesz a przy virtualu jakas czesc podobno satyskakcje uzyskuje.

To mowilem ja - Alces aburridos