Wypadek w Zakopanem

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
andy
Ekspert
Ekspert

Wypadek w Zakopanem

Post autor: andy » 26 paź (śr) 2005, 22:04:44

Wczoraj wieczorem jeden z naszych Sluchaczy z grupy TV miał wyjątkowego pecha. Złamał nogę. Niewykluczone, że będzie miał operację, musi zostać w szpitalu w Zakopanem dwa tygodnie.

Jesteśmy bardzo poruszeni, bowiem to być może poważne uszkodzenia.

Proszę mi wybaczyć dość emocjalny ton, ale z rozmaitych względów prosiłybm osoby wierzące o modlitwę za Irka, zaś innych by 3mali kciuki. Towarzyszyliśmy ze Sławkiem Irkowi w drodze do szpitala, rozmawialiśmy z lekarzami.

Irek ma 21 lat, zróbmy wszystko, aby podtrzymać go na duchu. Jeśli wyrazi zgodę jutro podam telefon komórkowy, każdy miły sms jest dla tego faceta na wagę złota, bowiem być może czeka go cięzka operacja.

3majcie także kciuki za nasze dwa dokumenty, o Witkacym i Hasiorze. Jutro zaczynamy zdjęcia, produkcję. BTW dobrą stroną całego tragicznego wydarzenia jest niezwykłe zaanagażowanie, pomysłowość i pracowitowitość grupy TV.

Jestem pod wrażeniem ambicji, osobowości kilkunaściorga Słuchaczy WSR ze specjalizacji TV. Mamy kilkanaście godzin w sumie na zdjęcia. Mam nadzieję, że ci młodzi ludzie ludzie sprostają trudnemu zadaniu, bowiem dla mnie prowadzącego grupę TV w Zakopanem, ale nie tylko, to ogromna byłaby satysfakcja z kolejnej profesjonalnej produkcji filmowej. Ogromna szkoda, że Irek musi leżeć w szpitalu zamiast pracować razem z nami przy kolejnych projektach filmowych WSR.

Damy Wam znać jutro co u Irka, miejmy nadzieję, że to będą dobre wieści.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 26 paź (śr) 2005, 22:13:18

No to w takim razie trzymamy kciuki i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia i niechaj ta cięzka operacja okaze sie zbedna.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 26 paź (śr) 2005, 22:20:32

Bzzz.. Wysylamy nasze pozytywne mysli i cala pozytywna energie Irkowi. No a do filmow specjalnie sprezcie sie jeszcze mocniej. Niech to bedzie prezent dla Irka :)

Rpx
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Rpx » 26 paź (śr) 2005, 23:45:25

:( :( :( 3m sie chłopie :!:

kamil_pld
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: Tragedia w Zakopanem

Post autor: kamil_pld » 27 paź (czw) 2005, 00:28:04

Energii mu zycze. Mam nadzieje ze obejdzie sie bez bolow juz wiekszych, a kolega powroci do zdrowia. W ramach rekompensaty za wyrzadzone krzywdy nagrajcie moze jakis epizod z nim w filmie?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 27 paź (czw) 2005, 10:44:25

trzymaj się chłopie. :wink:

andy
Ekspert
Ekspert

Irek z WSR

Post autor: andy » 27 paź (czw) 2005, 14:55:35

Jeszcze nie wiemy co czeka Irka.

Mamy jednak nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji. Poślijcie, jeśli chcecie, smsa do niego. 0505 873 666.

Pozdrawiamy z Zakopanego.

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 27 paź (czw) 2005, 15:43:06

Mam nadzieje Andy , że to nie Twoj kolejny żart bo w ten sposób nie wygrasz orderu uśmiechu. :mrgreen:

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 27 paź (czw) 2005, 15:45:42

a w dodatku jego końcówka telefony 666 wiele daje do myślenia

andy
Ekspert
Ekspert

Irek z WSR

Post autor: andy » 27 paź (czw) 2005, 16:12:12

Chcieliebyśmy żeby to były czarny humor. Bardzo. Ale niestety tak nie jest. Podarowaliśmy Irkowi różaniec (przepraszam, jeśli przesadzam z nadmiarem informacji).

Jutro ok. 10 rano będzie operacja.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Re: Irek z WSR

Post autor: seize » 27 paź (czw) 2005, 16:28:43

andy pisze:Podarowaliśmy Irkowi różaniec (...)
Przyznam ze dla mie to teraz nieco prowokacyjnie zabrzmialo ale ... wstrzymam sie od zdania.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 27 paź (czw) 2005, 16:35:19

Irek jest wierzacy???? Bo gdybyscie mi w takiej przykrej sytuacji wepchneli rozaniec to bym cudownie ozdrowial i przegnal na wszystkie strony swiata. Dziekujac za cudowne ozdrowienie :D
Yrek czym sie!! Niech Ci sie noga szybko zrasta!

andy
Ekspert
Ekspert

Post autor: andy » 27 paź (czw) 2005, 16:47:06

seize pisze:
andy pisze:Podarowaliśmy Irkowi różaniec (...)
Przyznam ze dla mie to teraz nieco prowokacyjnie zabrzmialo ale ... wstrzymam sie od zdania.
Seize, żyjemy w czasach, kiedy jazzy / trendy są kluby gejowskie, jakieś wynalazki typu Le Madame itp. A przyznanie się do noszenia krzyżyka, np. jak w mojej sytuacji się razy kilka zdarzyło, greckokatolickiego, to takie, powiedziałbym, wręcz niestosowne.

Posłuchaj, dam Ci adres do szpitala, może prześlesz Irkowi dzieła Lenina? Albo jakieś talizmany ze sklepów "wszystko po 5 złotych".

Jaka prowokacja?? Człowieku, wybacz, może przesadzam, ale walnij się mocno w czoło, może Ci pomoże?

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 27 paź (czw) 2005, 17:19:31

andy pisze:Seize, żyjemy w czasach, kiedy [...] przyznanie się do noszenia krzyżyka, [...] to takie, powiedziałbym, wręcz niestosowne.
Coz jak dla mnie to krzyzyk i rozaniec to jednak inne rzeczy, majace inne 'zastosowanie' czy tez powiedzmy 'funkcje'. I przykro mi bo widac jestem zacofany ale krzyzyk nosic nosilem a w Le Madame nie bylem. Jednak nie widze sensu prowadzenia tu dyskusji.
andy pisze:Posłuchaj, dam Ci adres do szpitala, może prześlesz Irkowi dzieła Lenina? Albo jakieś talizmany ze sklepów "wszystko po 5 złotych".
Wolalbym jak juz leciec takimi rzeczami wyslac moze jakies dzielo Jean-Paul Sartre'a ;) Albo wiesz co przemowienia Jaruzelskiego sa lepsze od dziel Lenina choc tak samo sa pisane w sposob ze po siedmiokrotnym przeczytaniu i tak nic sie nie rozumie. Sklepy 'wszystko za 5 PLN' - oj widzialem cudenka w takim sklepiej jak bylem swego czasu we Władyslawowie - fluorescencyjny Jezus, podswietlana 'Ostatnia wieczerza' [mowie serio] itp rzeczy - naprawde rewelka :)

- - -
andy pisze:Jaka prowokacja?? Człowieku, wybacz, może przesadzam, ale walnij się mocno w czoło, może Ci pomoże?
Zdecydowanie przesadzasz gdyz ton Twojej wypowiedzi jak dla mnie trzyma sie dosc niskiego poziomu. Informacja [czy prawdziwa czy nie] spotkala sie jak widac poczatkowo z 'cieplym' odbiorem na forum. Tak wiec jak to sam zauwazyles : przesadzasz. Gdzyz nie widze osobiscie powodow do 'walenia sie w czolo' ale jezeli takowe az nadto zauwazasz to z uwaga ich wyslucham. Tak czy siak uwazam ze jezeli informacja jest prawdziwa to niepotrzebnie wprowadzasz tutaj zbedna dyskusje w tonie wlasnie prowokujacym a nie prostujacym. Wiem jedno dyskusja w takim tonie jest dla mnie bezsensowna. Tak wiec zycze Ci Andy spadku poziomu adrenaliny oraz cisnienia.

comeill
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: comeill » 27 paź (czw) 2005, 17:48:21

Andy, mysle, ze nie powinienes sie przejmowac takimi komentarzami. Ważne są Twoje dobre intencje i mysle, ze podarowanie Różańca było pozytywnym gestem. Ja, nawet gdybym byl niewierzącym, czy człowiekiem innego wyznania, to na pewno za podarowanie krzyżyka w morde nikomu bym nie dal. Jaka prowokacja, do cholery???!!!! Caly ten topic ma charakter informacyjny, wiec nie rozumiem dlaczego ta rozmowa zbacza z drogi. Wracając do tematu: Trzymaj się Irek!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ