Film ekipy warszawskiej
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Film ekipy warszawskiej
właśnie przegladam film naszej grupy z warszawy z tv o nauczycielu który molestuje uczennice jest świetny
-
- Ekspert
film krótkometrażowy
Czy chodzi o film z Kazimierza? Temat wydaje mi się znajomy, ale chyba nie do końca jest o molestowaniu.
W Kazimierzu to była improwizacja, przez przypadek zabrałem kamerę, nie sądziłem, że będzie można zrobić coś z Słuchaczami i Słuchaczka. Tj. Nie mieliśmy w planie warsztatów filmowych dla grup zaocznych.
Być może w Warszawie nakręcimy profesjonalną krótką opowieść na podstawie doświadczeń z Kazimierza
W Kazimierzu to była improwizacja, przez przypadek zabrałem kamerę, nie sądziłem, że będzie można zrobić coś z Słuchaczami i Słuchaczka. Tj. Nie mieliśmy w planie warsztatów filmowych dla grup zaocznych.
Być może w Warszawie nakręcimy profesjonalną krótką opowieść na podstawie doświadczeń z Kazimierza

-
- Zaczyna działać
Re: Film ekipy warszawskiej
Gdzie mozna zobaczyc ta lekko wykrecona produkcje?norbi pisze:właśnie przegladam film naszej grupy z warszawy z tv o nauczycielu który molestuje uczennice jest świetny
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
Co do ,olestowania
Tak sie akurat sklada, ze to ja ( skromny żuczek) zalatwilem Naszego wykladowce - czyli wrobilem w gwalt i krwawa jatke. Ale jak chcecie zobaczyc wiecej to cierpliwie poczekajcie
Naprawde warto.....

-
- Zaczyna działać
No i wczoraj udało mi się spłodzić beta-wersję zwiastunu filmu zintegrowanej grupy kreatywnej KAZIMIERZ'05. Spoczywa on sobie w spokoju na jednym ze szkolnych komputerów
Zyskał on nawet wstępną akceptację Andy-ego
Jesli komuś nie będzie się chciało wprowadzać poprawek (a te oczywiście by się przydały), to w tej wersji pewnie zagości pewnego dnia na forum:)
Przy okazji, kto posiada zbędne kilka MB wolnego miejsca na serwerze, co by udostępnić 2 minutowy spocik w wersji np. divix ???
Żałuję, że nie mogę być na konferencji, ale trzeba tyrać, co by na chleb zarobić
pozdr. Sebek

Zyskał on nawet wstępną akceptację Andy-ego

Jesli komuś nie będzie się chciało wprowadzać poprawek (a te oczywiście by się przydały), to w tej wersji pewnie zagości pewnego dnia na forum:)
Przy okazji, kto posiada zbędne kilka MB wolnego miejsca na serwerze, co by udostępnić 2 minutowy spocik w wersji np. divix ???
Żałuję, że nie mogę być na konferencji, ale trzeba tyrać, co by na chleb zarobić

pozdr. Sebek