Co sadzicie o integracji w ramach imprezki w klubie Shado??

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
reyestr
Bywalec
Bywalec

Post autor: reyestr » 19 paź (ndz) 2003, 23:59:56

Jak to spiewal rewelacyjny Riedel "w zyciu piekne sa tylko chwile" i dla nich warto jest zyc. Shado bez watpienia zalicza sie do takich chwil, az czasami zaluje ze nasza polszczyzna jest tak oplakana i w slownikach nie ma takich slow, ktore by choc w 1/5 odzwierciedlily atmosfere tej imprezy. Dziekuje wszystkim, za to ze sie dzialo. A dziac sie przeciez jeszcze bedzie :twisted:

she
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: she » 20 paź (pn) 2003, 16:49:23

sinar pisze:Skoro jednak zauważyłaś różnicę i patrzysz na to tak trzeżwym okiem to znaczy że Cię z nami na imprezie nie było. Mam rację?
ano masz. nie bylo. bo jakis lysy knur nie chcial mnie ze soba zabrac.
:twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 paź (wt) 2003, 19:37:50

She nie ma sie o co pieklic

Jesli chodzi o kolezanke. To byl zart ( zona i piecoro dzieciakow dalo by mi kolezanke heehe. To tez jest zart - mowie to na wszelki wypadek ;) )Od poczatku uwazalem ze jak integracja to nie osoby postronne. Chociaz po tym co przeczytalem na forum w dziale rekrutacja i co uslyszalem od towarzyszy :) w Shado to moglbym zmienic zdanie. Moze dla dobra szkoly na nastepnej imprezie powinien byc obowiazek przyprowadzenia towarzystwa

Poza tym wystarczylo wykorzystac swoje koneksje albo przefarbowac wlosy ;) Jesli nie bylas to znaczy ze nie moglas lub nie chcialas.

ODPOWIEDZ