Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Yarlanku ciebie coś ostatnio nie widać i nie słychać wiec ponownie rekrutowany nie będziesz.
Jak na razie kandydaci to: Megi, Magdusia, Kali i ja mam jeszcze jednego kandydata w zanadrzu, który by chciał aczkolwiek przez resztę członków jest mało znany tak więc na razie musiałby się bardziej postarać, chodzi mi tu o mojego tak zwanego 19-sto latka (nie 17-sto!).
Zastanawiam się też nad Mieze, bo to taka szalona osóbka i ostatnio nawet halloween-owała w pubie z Narcyzkami
Ponadto na razie nikogo więcej nie widzę godnego tej roli.
Jest nas tak mało!? No cóż jak to mówią przetrwają tylko najlepsi.

Jak na razie kandydaci to: Megi, Magdusia, Kali i ja mam jeszcze jednego kandydata w zanadrzu, który by chciał aczkolwiek przez resztę członków jest mało znany tak więc na razie musiałby się bardziej postarać, chodzi mi tu o mojego tak zwanego 19-sto latka (nie 17-sto!).
Zastanawiam się też nad Mieze, bo to taka szalona osóbka i ostatnio nawet halloween-owała w pubie z Narcyzkami
Ponadto na razie nikogo więcej nie widzę godnego tej roli.
Jest nas tak mało!? No cóż jak to mówią przetrwają tylko najlepsi.
-
sinar
- Loża WSR

O ile mnie pamiec nie myli to tak ze 2 razy juz na tym forum odmawiala. Jezeli juz to dajmy szanse wszystkim sprzymierzencom. Jedyne czego sie obawiam to ze przytak licznej jednorazowej rekrutacji pierwotny nurt Narcyzmu zupelnie sie rozplynieNeema pisze:Zastanawiam się też nad Mieze
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Dobrze mój Guru kochany Twoje słowa - Święte słowa, (no może nie zawsze, ale w tym wypadku mogę się z nimi zgodzić
) jednak nadal nie mamy czwartej zabłąkanej duszyczki.
Musimy się zastanowić nad terminem narady Najwyższej Izby Narcyzów, na której podejmiemy ostateczną decyzje, czy rekruci zdali testy i mogą stać się pełnoprawnymi członkami naszej narcyzkowej organizacji.

Musimy się zastanowić nad terminem narady Najwyższej Izby Narcyzów, na której podejmiemy ostateczną decyzje, czy rekruci zdali testy i mogą stać się pełnoprawnymi członkami naszej narcyzkowej organizacji.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Jutro [hmm a właściwie to już dziś
] spotkanie Narcyzów! Mobilizacja, pospolite ruszenie! Spotkamy się i niczym stare enty z Władcy pierścionków będziemy radzić i radzić aż coś uradzimy! I wtedy ruszymy..... nie wiem jeszcze gdzie bo to będzie zależne od tego co uradzimy a wtedy uradzimy czy ruszymy czy nie! No mam nadzieję, że nikt spoza klanu/kasty/drużyny/grupy etnicznej nie zrozumiał o co mi biega!