nie wiem czy zasługujecie na mnie w NCHappy pisze: Hmm.... poczekam, aż będzie głosowanie za przyjęciem nowych członków do NC!Magdusiu!
![]()
![]()
Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Zgodnie z obietnicą specjalne podziekowania za oddanie na mnie swojego cennego głosika kieruję do seize! Wiedziałam, że masz dobry gust! Także pod względem humoru!
A dla wszystkich spragnionych love i ploteczek powstał w hydeparku specjalny topik love story made in WSR! Zapraszam serdecznie do wpisywania tam swoich wyznań miłosnych! Oraz innych związanych z love rzeczy!

A dla wszystkich spragnionych love i ploteczek powstał w hydeparku specjalny topik love story made in WSR! Zapraszam serdecznie do wpisywania tam swoich wyznań miłosnych! Oraz innych związanych z love rzeczy!
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Neema
- Zadomowił(a) się

Z tego, co zrozumiałam głosuje się tak (ucz się i powtarzaj za mną):
Pragnę z całego serca, w pełni świado(ma/my) swojego czynu i szcze(ra/ry) w swej wypowiedzi (niepotrzebne skreślić) oddać mój głos (na najśmieszniejszą, najzabawniejszą, najzakręconą osobę) - na:
<---Happy
ps. może być bez tej całej oficjalnej otoczki słownej i bez zdjęcia wybrańca

Pragnę z całego serca, w pełni świado(ma/my) swojego czynu i szcze(ra/ry) w swej wypowiedzi (niepotrzebne skreślić) oddać mój głos (na najśmieszniejszą, najzabawniejszą, najzakręconą osobę) - na:
<---Happyps. może być bez tej całej oficjalnej otoczki słownej i bez zdjęcia wybrańca
-
Happy
- Wyrocznia WSR