A może by tak wybrać się WSR-ową grupą do teatru?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
ale niestety nie wszyscy mają internet, więc może by tak nasz kochany Sławek ogłosił że jest taka propozycja wspólnej imprezy.
może osobom które nie jadą na wycieczkę do zakopanego udalo by się wcześniej wybrały na wampiry?
Po wycieczce nie każdy będzie miał kase,a bilety trzeba zarezerwować np.: na jakiś tam listopad i grudzień. więc może poinformować wszystkich bezpośrednio by mogli odłożyć sześć dych na przedstawienie na to lub kształt rzeczy(nie wiem ile kosztuje wstęp)a godzina jest do ustalenia w końcu podzielimy się na grupy jakieś
tak lista się przyda rzeczywiście
2. ja
może osobom które nie jadą na wycieczkę do zakopanego udalo by się wcześniej wybrały na wampiry?
Po wycieczce nie każdy będzie miał kase,a bilety trzeba zarezerwować np.: na jakiś tam listopad i grudzień. więc może poinformować wszystkich bezpośrednio by mogli odłożyć sześć dych na przedstawienie na to lub kształt rzeczy(nie wiem ile kosztuje wstęp)a godzina jest do ustalenia w końcu podzielimy się na grupy jakieś
tak lista się przyda rzeczywiście
2. ja
-
- Loża WSR
Eee tam co sie bedziemy wybierac do teatr
Niech on do nas przyjdzie
Zamowmy go sobie do szkoly 
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 85977.html

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 85977.html
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Hehe no ja to kiedys na osiemnastce siostry poznalem jej brata znaczy sie Bonczaka juniora. W porzadku facet. Zreszta do tej pory niewiele sie zmienil. Tia no moze tylko fryz ciut krotszy niz za mlodu z tego co kiedys w Alcie widzialem
Co do wyjscia. Ile osob moze sobie na to pozwolic? Bo jak 2-3 to nie wiem czy jest sens isc bo z tego co widac kazdy ma inne gusta i nie wiem czy do ladu dojdziemy. Mnie akurat nie jest do konca wszystko jedno na co idziemy i gdzie

Co do wyjscia. Ile osob moze sobie na to pozwolic? Bo jak 2-3 to nie wiem czy jest sens isc bo z tego co widac kazdy ma inne gusta i nie wiem czy do ladu dojdziemy. Mnie akurat nie jest do konca wszystko jedno na co idziemy i gdzie
-
- Wyrocznia WSR
No mi też nie jest do końca wszystko jedno na co i gdzie. Tym bardziej, że już niejedną sztukę widziałam. Bo w sezonie zimowym to tak raz w miesiącu sobie pozwalam obejrzeć jakąś sztukę. Wiem jedno, do Rozmaitości TR to już nie wiem czy się wybiorę. Byłam tam na sztuce "Oczyszczeni" i była naprawdę straszna! Ale za to "Bzik tropikalny" rewelacja! A "Uroczystość" pośrodku się klasyfikuje.
-
- Loża WSR