Lubię takie szybkie akcje, ale po pewnym czasie mi się nudzą!
Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Oj takie niewinne żarcki, ekscytuję się na początku a potem mi przechodzi!
A tak sztab mam, zwłaszcza pewną panią, która publikuje zdjęcia z prywatnej kolekcji!
Ale cieszę się, że przynajmniej na dwoje obecnych narcyzów mogłam liczyć i na jak na razie jednego pretendenta do NC! Będę o tym pamiętać do końca świata i jeden dzień dłużej!
Oczywiście w pozytywnym słowa tego sensie! 
-
CASE
- Ekspert

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Staraj się, staraj case to obydwoje staniemy na podium!
Tu nie mogłam bo to dla mnie prestiżowe głosowanie, ale oddałam na Ciebie swój skromny głosik we wrednioszkach!
Dla mnie jesteś najlepszym kandydatem! Zapomnieliśmy o Tobie, ale wróciłeś w odpowiednim momencie i znowu "namacalnie" dałeś o sobie znak niektórym forumowiczom!
Wierzę, że wygrasz! Poprosimy Si, żeby dopisał Cię do listy! 
-
seize
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ja uważam, że chcesz się na takiego macho kreować. Ale w głębi duszy taki nie jesteś i bardzo sie z tym męczysz, wyrzucając co jakiś czas spod swoich palców raniące pociski! Tyle, że słyszałam, iż odchodzi się od macho na rzecz romantyków w tych brutalnych czasach! Pomyśl, może tą ścieżka powinien podążyć dalej Twoje ego, wizerunek, image i design?

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Case nie chodzi o umieszczanie cudzych dowcipów, tylko o swoje wrodzone poczucie humoru! O coś takiego, że jak czytasz czyjeś posty, które mogą być lekko złośliwe lub z inną dmieszką to ci się gęba sama śmieje!
Pławić się w cudzej chwale to nie sztuka [fachowy termin psychologiczny za: Aronson]. A wymyślić coś swojego i być zabawnym to już nie lada wyczyn! 
Ostatnio zmieniony 08 lis (wt) 2005, 11:08:44 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Dla case to trzeba założyć na forum kącik niesłusznie prześladowanych!
To na pewno o nim! On taki grzeczny, miły, sympatyczny, przyjazny wszystkim a oni się uwzięli na niego, biednego, niewinnego, grzeczniutkiego!
No i co taka cisza w tym głosowaniu?? 8O
To już nikt nie chce oddać na mnie głosu?
To ja chyba zrobię chlip, chlip......
Marynia, megi, all koziołki, yarlki, i inni sympatycy dobrej zabawy pamiętajcie liczę na każdy WASZ głos!
No i co taka cisza w tym głosowaniu?? 8O
To już nikt nie chce oddać na mnie głosu?
To ja chyba zrobię chlip, chlip......
Marynia, megi, all koziołki, yarlki, i inni sympatycy dobrej zabawy pamiętajcie liczę na każdy WASZ głos!