Tematy do filmu dokumentalnego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
jak zobaczysz kiedyś grupkę kilkudziesięciu panów w dresach piorących się miedzy sobą, a nastepnie wspólnie tłukących kogoś, kto chciał ich rozdzielić, to będziesz bardziej sceptyczny.
Bodyguard w takim momencie to jak butelka wody, która ma ugasić pożar.
PS Co nie zmienia faktu, że nadal jeżdzę nocnymi. I żyję.
Bodyguard w takim momencie to jak butelka wody, która ma ugasić pożar.
PS Co nie zmienia faktu, że nadal jeżdzę nocnymi. I żyję.
-
- Ekspert
reportaż o firmach windykacyjnych
Decyzja zapadła. Uwaga, Grupy Zaoczne TV i wszyscy zainteresowani.
Przygotowujemy się od najbliższych zajęć do realizacji wstrząsającego (dosłownie) ale nade wszystko rzetelnego, prawdziwego, zrobionego zgodnie z najlepszymi standardami dziennikarskimi dokumentu / reportażu o polskich firmach windykacyjnych i działach windykacji w bankach. Od 1990 do 2005.
Postaramy się także zainteresować tematem stacje TV. Udało mi się także wstępnie namówić do nieoficjalnych konsultacji dwojga prawników.
Mamy już ok. 2 kilkogramów dokumentacji. Zachęcam wszystkich do nadsyłanie własnych doświadczeń, wiedzy na ten temat. Jeśli ktoś ma opory publicznie - proszę wysyłać na mojego maila. Dzięki
Przygotowujemy się od najbliższych zajęć do realizacji wstrząsającego (dosłownie) ale nade wszystko rzetelnego, prawdziwego, zrobionego zgodnie z najlepszymi standardami dziennikarskimi dokumentu / reportażu o polskich firmach windykacyjnych i działach windykacji w bankach. Od 1990 do 2005.
Postaramy się także zainteresować tematem stacje TV. Udało mi się także wstępnie namówić do nieoficjalnych konsultacji dwojga prawników.
Mamy już ok. 2 kilkogramów dokumentacji. Zachęcam wszystkich do nadsyłanie własnych doświadczeń, wiedzy na ten temat. Jeśli ktoś ma opory publicznie - proszę wysyłać na mojego maila. Dzięki