Netykieta

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 16 lis (śr) 2005, 16:01:28

Mam pytanie czemu tylko jedna, 2 osoby maja decydowac o wiekszosci? Wiecie co to mi pachnie dyktatem. A jak wiecie dyktat to ograniczanie wolnosci slowa. Mamy paradoks co nie :D? Mysle ze uskuteczniacie powiedzenie "Nasz cyrk, Nasze malpy". W sensie negatywnym :) pozdr.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 16 lis (śr) 2005, 16:22:00

Havoc pisze:Mam pytanie czemu tylko jedna, 2 osoby maja decydowac o wiekszosci?
Moglbys rozwinac ta mysl bo nie bardzo wiem czemu niby 1-2 maja decydowac :?: Temat jest otwarty dla wszystkich a to co padalo zawsze i pada jest tylko propozycje i reakcja na rozne dziejace sie rzeczy. Proba stworzenia czegos co mogloby dopiero podlegac jajis akceptacji.
Jezli masz tu na mysli "Zmiany regulaminu mogą odbywać się na wniosek Większości 'aktywnych' Użytkowników." to bynajmniej nie oznacza to 1-2 osob - zarejestrowanych jest 42417 z czego duza czesc to 'martwi uzytkownicy' a jeszcze inna czesc to kolejne konta osob ktore w duzej mierze uzywaja innego głównego - wiec by wszyscy cos przyjmowali jest co najmniej niemozliwe. :)

Jest w tresci jeszcze wiele 'dziur' ale wiadomo jak to jest - wszystko stopniowo :)

Wiadomo Hav ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ale ... :wink: :P 8)

Ale skoro juz pisze cos w tym temaie to dodam co doszlo w miedzyczasie :

Aneks #2

III. MODERATORZY /suplement/
  • Moderatorzy mogą w razie potrzeby rozdzielać treść Tematu, tworząc nowy Temat dla treści które jego zdaniem utrudniają przejrzystość Tematu pierwotnego.
IV. POSTY /suplement/
  • Jeżeli Użytkownik/Gość zadał na Forum pytanie i nie otrzymał na nie odpowiedzi a ją, warto by to zaznaczyl i przedstawił tak by inni Użytkownicy mogli z niej obecnie lub w przyszłości skorzystać.
  • Z racji że Użytkownicy mają zablokowana opcje 'Edycji' zaleca sie korzystanie z podgladu wiadomości i wysyłanie jej gdy istnieje pewność jej poprawności i pełności.
    Pamiętaj że Moderator nie ma obowiązku dokonywania zmian w Postach mimo prośby Użytkownika.
VI. DZIAŁY
  • Treść w Działach powinna odpowiadać ich zdefiniowanej zawartości. W przypadku gdy Użytkownik nie wie jasno gdzie umiścic swoją treść to jeżeli sprawa dot. Szkoły to powinien ją umieścic w dziale 'Forum Ogólne" jeżeli zaś dotyczy ona czegoś innego to właściwym jest dział 'Hydepark'.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 16 lis (śr) 2005, 16:34:10

Wciaz czekam na odpowiedz na pytanie :) ? Mam czas cche tylko zeby sie jeszcze wypowiedzialy osoby ktore MAJA uprawnienia

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 16 lis (śr) 2005, 16:50:42

A zreszta juz nie czekam na zadna odpowiedz. Robcie co chcecie nie zalezy mi juz. Wasz cyrk wasze małpy... Ja bede sobie dalej skrobal na forum jak dawniej obojetnie co tam ustanowicie, no chyba ze przestane co chyba jest nawet ekonomiczniejszym rozwiazaniem.

ODPOWIEDZ