Jak słowo daję zagłosowałabym...ale gdzie jest ta ankietaHappy pisze:Nie myszko pompki już były!![]()
![]()
A poza tym nie zmienia się zasad w trakcie gry! 30 i już! Czyli dokładnie jeszcze 10! Pesteczka!Kocham Waaaas!
Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Evi
- Nowy(a)
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
andy
- Ekspert

głosowanie dobrowolne ;-)
Zapomniałbym, ja też głosowałem na Happy, tylko kurcze nie pamiętam kiedy 8O
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Uwaga! ordynarny offtopic!
megi80!!! Wszelki duch Pana Boga chwali... Ty żyjesz?!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Dzięki Evi [mam nadzieję, że Si zaliczy głosa w takiej formie
].
Dzięki Wern i Ollo, choć nie wiem kim jesteście to dziękuję Wam serdecznie! Nie wiem też kim jest GlamourGirl ale też thx.
No i dzękuję tez mojej ulubionej angince za głosa! Widzę, że powoli wraca do zdrowia i pełni sił. I całe szczęście bo nie ma z kim wychodzić do Starlighta!
Zdrowiej szybko!
Dzięki tez wielki Gatsby... tfu Andy za samowolne, dobrowolne, nieprzymuszone, płynące z głębi serca oddanie głosa na najlepszego kandydata kurza twarz!
No a Si poddał mi myśl, żeby przekonać wszystkich, że jestem brunetką! No ba oto zadanie na miarę Hapci! Ciekawe ile osób sie o tym przekona, że tak jest! Mamy wszak swój mały MATRIX.
Tak też wszystkich, którzy jeszcze o tym nie wiedzą informuję, że jestem brunetką!
Czy jest ktoś kto w to nie wierzy?? 8O 
Dzięki Wern i Ollo, choć nie wiem kim jesteście to dziękuję Wam serdecznie! Nie wiem też kim jest GlamourGirl ale też thx.
No i dzękuję tez mojej ulubionej angince za głosa! Widzę, że powoli wraca do zdrowia i pełni sił. I całe szczęście bo nie ma z kim wychodzić do Starlighta!
Dzięki tez wielki Gatsby... tfu Andy za samowolne, dobrowolne, nieprzymuszone, płynące z głębi serca oddanie głosa na najlepszego kandydata kurza twarz!
No a Si poddał mi myśl, żeby przekonać wszystkich, że jestem brunetką! No ba oto zadanie na miarę Hapci! Ciekawe ile osób sie o tym przekona, że tak jest! Mamy wszak swój mały MATRIX.
Tak też wszystkich, którzy jeszcze o tym nie wiedzą informuję, że jestem brunetką!
-
sinar
- Loża WSR

To juz testamenty ustne w WSR nawet kaza pisacHappy pisze:Złożyła ustną deklarację przy conajmniej dwóch świadkach!
Powiem na powaznie kilka rzeczy w charakterze podsumowania bo konkurs nieuchronnie zbliza sie do konca. Jestem pod wrazeniem Twoich talentow agitatorskich Happy. Mam tylko nadzieje ze nie stosujesz chwytow ponizej pasa
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Pragnę na wstępie mego listu nadmienić, że sama nie wiem jak to robię, gdyż przez całe moje długie życie najbardziej znienawidzoną przeze mnie rzeczą było to jak ktoś mi dokuczał lub sobie ze mnie żartował a nie daj Boże nasmiewał! [wtedy śmierć przez zabicie wzrokiem na miejscu
]. I przez całe życie nie potrafiłam żartować z siebie i w ogóle mnie to nie śmieszyło a wręcz powodowało moją wrogość i ataki złośliwości! Choć całe życie wiedziałam, że umiejętność żartowania również z siebie i swoich przywar to bardzo cenny, aczkolwiek trudno osiągalny dar.
Ale jak widać tu wspomnę na końcu mego listu jesteście grupą terapeutyczną i z wszystkich fobii się można przy Was wyleczyć!
Przesyłając pozdrowienia
Happy
Ale jak widać tu wspomnę na końcu mego listu jesteście grupą terapeutyczną i z wszystkich fobii się można przy Was wyleczyć!
Przesyłając pozdrowienia
Happy