Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Tu Wasza niecodzienna WSRowa Gazeta wyborcza
Podajemy aktualny stan wod. Na Bugu we Wlodawie... Wroc to nie tutaj
Podajemy aktualne wyniki:
Happy 25
Wiciu 2
Kesonex 1
Case 1
Bugs 1
AW 0
Havoc 0
Lukasszczepan 0
Wojtkowski 0
Gratulujemy glosu kolejnemu uczestnikowi. I mamy cicha nadzieje ze nikt ze startujacy nie skonczy z zerowym dorobkiem.
PS. Happy jak juz bedziesz ta Prezydentka zrob koniecznie jakies szkolenie w WSR z technik agitacyjnych. Szkoda zeby ta wiedza tajemna marketingu politycznego made by Happy zaginela po Twojej przesiadce na fotel prezydencki

Happy 25
Wiciu 2
Kesonex 1
Case 1
Bugs 1
AW 0
Havoc 0
Lukasszczepan 0
Wojtkowski 0
Gratulujemy glosu kolejnemu uczestnikowi. I mamy cicha nadzieje ze nikt ze startujacy nie skonczy z zerowym dorobkiem.
PS. Happy jak juz bedziesz ta Prezydentka zrob koniecznie jakies szkolenie w WSR z technik agitacyjnych. Szkoda zeby ta wiedza tajemna marketingu politycznego made by Happy zaginela po Twojej przesiadce na fotel prezydencki

-
- Wyrocznia WSR
Dzięki gulaszu wieprzowo-wołowy!
Takie ładne zdjęcia robisz.... 
Si a kto jest na pierwszym miejscu bo się nie orientuję za bardzo w wynikach?!
Nie śledze tego topiku!
No coś Ty Si ja i przemówienia publiczne? 8O Toż to szok! 8O Niestety moje zdolności agitacyjne pójdą chyba ze mną do grobu!
No chyba, że jeszcze zdążę je jakoś w genach przekazać!
Oby z większą pewnością siebie dosztukowane!
Wiem napiszę może poradnik agitacyjny! 

Si a kto jest na pierwszym miejscu bo się nie orientuję za bardzo w wynikach?!

No coś Ty Si ja i przemówienia publiczne? 8O Toż to szok! 8O Niestety moje zdolności agitacyjne pójdą chyba ze mną do grobu!

-
- Loża WSR
Na 1. miejscu jest teraz jakas kobitka. Zeby zagrac troche na meskich uczuciach mozemy to ujac Happy-Faceci 25:6 

To jak Ty chcesz zostac prezydentem 8OHappy pisze:No coś Ty Si ja i przemówienia publiczne? 8O Toż to szok! 8O
Czyli jakby to ujac mozemy byc przy nadzieiHappy pisze:Niestety moje zdolności agitacyjne pójdą chyba ze mną do grobu!No chyba, że jeszcze zdążę je jakoś w genach przekazać!

-
- Wyrocznia WSR
A to nie można zostać przezydentem przez forum WSR-u? 8O 8O 8O Takim wirtualnym??? Toż to szok!!! 8O 8O 8O Albo korespondencyjnym???
Wiem będzie jak w "deszczowej piosence"!!!!
Ja na scenie ruszam ustami z grubą warstwą makijażu, żeby się nie rumienić a jakaś suflerka o podobnym aksamitnym głosie będzie nadawać zza sceny!
Ale ja śprytna jestem! 
Wiem będzie jak w "deszczowej piosence"!!!!