O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
magda18
autor: magda18 » 19 lis (sob) 2005, 17:05:57
hej czy ktoś może mi pomóc?? Już raz pytałam ale żadnej odpowiedzi nie było. Potrzebuję info na temat: jezyk raklam prasowych i telewizyjnych, jaki kręuja obraz świata i jak działają na odbiorcę.
Prosze pomóżcie, matura tuż, tuż a ja nie moge znaleźć nic przydatnego. Chociaż Jakieś tytuły książek bym prosiła. Dzięks !!!!!!!!!!!!!
-
Asia877
autor: Asia877 » 20 lis (ndz) 2005, 14:30:27
Heyah...Ważne jest abyś nie zapomniała odwolać się i sięgnąć po Jerzego Bralczyka!!! Możesz także 'zjarzeć' do H. Brzostowskiego...Jeśli jeszcze na cos ważnego natrafię, to dam znać...
-
Gość
autor: Gość » 07 kwie (pt) 2006, 21:20:40
magda18 pisze:hej czy ktoś może mi pomóc?? Już raz pytałam ale żadnej odpowiedzi nie było. Potrzebuję info na temat: jezyk raklam prasowych i telewizyjnych, jaki kręuja obraz świata i jak działają na odbiorcę.
Prosze pomóżcie, matura tuż, tuż a ja nie moge znaleźć nic przydatnego. Chociaż Jakieś tytuły książek bym prosiła. Dzięks !!!!!!!!!!!!!
no hej! zajżyj do: Marek Kochan "slogany w reklamie i polityce",Sstanisław Kuśmierski "reklama jeast sztuką", Krzysztof Albin "reklama-przekaz, odbiór, interpretacja" mam nadzieję, że się przyda pozdrawiam
-
Aleksandra
autor: Aleksandra » 18 kwie (wt) 2006, 15:14:46
czesc ja tez z polaka mam temat z reklamy mozesz napisac jaki masz tytul moze uda nam sie wymienic info w kazdym razie ja ci polecam ksiazki jacek kall reklama krzysztof albin przekaz odbior interpretacja i antoni bnedikt reklama jako proces komunikacji. powodzenia