Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
No więc chyba po zakończeniu konkursu, ale jednak zostałem z jednym ważnym prawem głosu. Ja w przeciwieństwie do większości tutaj głosujących nikomu się nie podliżę oddając ten honorowy głos. To będzie głos za całokształt, za już roczną znajomość z kimś z kim kłóciłem się tyle samo razy ile godziłem. Na osobę którą tak naprawdę cenie kim jest i za to że jest sobą. W dodatku na forum może tego nie widać, bo się ciągle sprzeczamy i takei tam, ale ja bardzo lubię Dominikę. Zresztą to głos samego guru on się liczy x 10 

-
- Loża WSR
No z tymi 10 to moze przesadziles Hav
Chociaz mysle ze subiektywnie dla Happy ten glos moze miec wieksze znaczenie od paru innych. W kazdym razie dopisuje Happy jeszcze 1 glos. Teraz ma ich 31.
PS. W innej sytuacji to bym sie moze spytal Happy czy jej praprapraprapraprapradziadek nie sluzyl przypadkiem w Lisowszczykach ale poniewaz dzis jej sie troche humorek popsul to moze nie zadam tego pytania

PS. W innej sytuacji to bym sie moze spytal Happy czy jej praprapraprapraprapradziadek nie sluzyl przypadkiem w Lisowszczykach ale poniewaz dzis jej sie troche humorek popsul to moze nie zadam tego pytania

-
- Wyrocznia WSR
Dziękuję Ci Hav za uznanie pomimo różnic poglądów jakie nieraz nas dzielą. Oczywiście twój głos jest dla mnie bardzo ważny. I zgodny z głosem kogoś innego!
Ale ja już wycofałam się z tego projektu, więc możecie wszystkie swoje głosy przekazać na kogoś innego, bardziej śmiesznego ode mnie.... Maleństwom i innym Brombom....

Ale ja już wycofałam się z tego projektu, więc możecie wszystkie swoje głosy przekazać na kogoś innego, bardziej śmiesznego ode mnie.... Maleństwom i innym Brombom....
-
- Wyrocznia WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Wyrocznia WSR
Oj ja to muszę przyznać, że jak tylko puszczano "Czarne oczy" w Merlinie to nasz stolik [no a przynajmniej jego żeńska część] rączo i ochoczo podrywała się i biegła do tańca! To były czasy! Piękne!
Mówcie co chcecie, ale "Oczy" do tańca fajne są i już!
A Ivan mieszka gdzieś koło mnie bo go często widuję....

Mówcie co chcecie, ale "Oczy" do tańca fajne są i już!

A Ivan mieszka gdzieś koło mnie bo go często widuję....
-
- Loża WSR
A ja Wam powiem ze wg mnie goraczka zaczela sie jeszcze w zeszlym roku. Kiedy w Mikolajki rok temu zagral Ivan z Delfinem to dziewczyny z calej szkoly po prostu wymiotlo na parkiet. A wczesniej to ludzi sila tam trzeba bylo gonic 
Hehe tylko kto to z obecnego tu towarzystwa pamieta Narcyzki (wtedy jeszcze niezakwitle) poza mna to chyba tylko Neema i Seize

Hehe tylko kto to z obecnego tu towarzystwa pamieta Narcyzki (wtedy jeszcze niezakwitle) poza mna to chyba tylko Neema i Seize