Coraz bliżej święta

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Freud
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Coraz bliżej święta

Post autor: Freud » 20 lis (ndz) 2005, 19:10:58

Co dajecie pod choinkę swoim bliskim w tym roku jeśli jest to jakaś tajemnica podaj jakieś hasła, które w jakiś sposób określają to coś .
A pro-po nie mam zielonego pojęcia co kupić rodzicom i siostrze :) :?

rozi
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: rozi » 20 lis (ndz) 2005, 23:05:33

u mnie w domu została podjęta decyzja że prezenty będą bardzo drobne, ale jeszcze jednak nie wiem co komu kupić, jednak jak znam życie to i tak będzie to problem który będzie rozwiązywany do ostatniej chwili

Blumek
Nowy(a)

Post autor: Blumek » 21 lis (pn) 2005, 16:18:08

kurcze ja tu biede klepie i mi ledwo w wawie na jedzenie starczy...wiec o prezentach po choinke raczej narazie nie mysle:P

Foxymophandlemama
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Foxymophandlemama » 22 lis (wt) 2005, 00:24:04

Nic nikomu nie kupuje - tak było od zawsze.

Rodzice mi kupują, bo jestem dzieciakiem :D

i generalnie poszczególne osoby w rodzinie robią to samo, bo tego dnia akurat obchodzę imieniny

Blumek - możemy Cię biedaku dokarmiać :D

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 22 lis (wt) 2005, 17:29:56

ja tam mam dla niego inną radę :lol: 8) a może troszkę mniej płynów spożywczych i jakiś rezultat by był, tylko bez przesady żebyś nam się nie odwodnił :P :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 22 lis (wt) 2005, 17:44:14

Myslalem ze Freud, moj krajan (ziomek? ;) ) z Tybetu to Swiat nie obchodzi ;) :D

O prezentach pod choinke zaczynam myslec dopiero w grudniu no chyba ze na Allegro jakis rzadki rarytas znajde a to i owszem czasem kupuje z kilkumiesiecznym wyprzedzeniem prezenty nie tylko pod choinke. Mysle ze trzeba znac troche upodobania osoby ktorej kupuje sie prezent (w wypadku rodziny nie powinno byc to trudne), zdobyc sie na odrobine oryginalnosci (coz czasem moze byc niewypal), w ostatecznosci zapytac.

Gotowych recept niestety nie ma bo ludzie rozni sa. Dzizas alez glebokie zyciowe stwierdzenie na podsumowanie :lol:

Sutul Likrevo
Nowy(a)

Post autor: Sutul Likrevo » 22 lis (wt) 2005, 21:43:46

Hehe u mnie pod choinką raczej pusto będzie - a to dlatego, że troche przyspieszyliśmy proces :P Jutro więc kupiony na spółę nowy PC do mnie przyjeżdża, a oni sami fundują sobie aparat :) Podciągamy to już pod święta, i prezenty z głowy :) Tyle, że to nie wszyscy, so... dawajcie pomysły dalej! :D Dobrze, jak będą bardziej odkrywcze niż książka, krawat, durnostojka, czy inne wino :P Choć w sumie to taka ogólna uwaga - warto zastanowić się nad hobby danej osoby, i kupić coś z tego tematu :)

Sutul Likrevo
Nowy(a)

Post autor: Sutul Likrevo » 22 lis (wt) 2005, 21:47:51

Sutul Likrevo pisze:Hehe u mnie pod choinką raczej pusto będzie - a to dlatego, że troche przyspieszyliśmy proces :P Jutro więc kupiony na spółę nowy PC do mnie przyjeżdża, a oni sami fundują sobie aparat :) Podciągamy to już pod święta, i prezenty z głowy :)

Eee gdzieś po drodze zgubiłem podmiot :D Znaczy ja i moi rodzice sie dogadaliśmy :P

Freud
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Freud » 22 lis (wt) 2005, 23:27:12

No wiem wreście co sobie kupie na Gwiazdkę, a tam zdradzę sekret, jakieś kolorowe oświetlenie na imprezy typu Kula "DISCO-LIGHT" .... na imprezy Karnawałowe w sam raz.
:lol:
Słyszeliście, że biuro Św. Mikołaja dla Europy znajduje się w Polsce (w Toruniu)
Musimy to jakoś wykorzystać !!! 8) :lol: :D

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 23 lis (śr) 2005, 08:10:43

Ja na zakupy swiateczne wybieram sie do empiku, lub trafika, poniewaz:

1. zalatwie wszystkie prezenty w jednym miejscu
2. zalatwie wszystko jednego dnia
3. nie wydam majatku i nie beda to kiczowate prezenty ;)
4. kazdy prezent bedzie dobrany indywidualnie starajac sie trafic jak najbardziej w gusta danej osoby. I w sumie to mi sie najbardziej podoba w swiatecznych zakupach, uswiadamiaja nam jak wiele, lub jak malo wiemy o bliskich nam osobach :]

ODPOWIEDZ