Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Kali : no wiesz akurat Gucia itd [bez umniejszania komukolwiek] wiele rzeczy zbytnio o mnie nie wie wiec jako osoba odpowiedzialna za Casting nie bylaby dobra 
Si : ... a no wiec wlasnie 'klin klinem' to nie zawsze dobra metoda
Neema : Alez Droga Mamusiu przeciez w polowie czasu trwania umowy zapowiedzialem iz wycofuje sie z tej umowy i 'oddaje honor'

Si : ... a no wiec wlasnie 'klin klinem' to nie zawsze dobra metoda

Neema : Alez Droga Mamusiu przeciez w polowie czasu trwania umowy zapowiedzialem iz wycofuje sie z tej umowy i 'oddaje honor'

-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Ja to w ogole proponuje zeby w ramach tego topiku otworzyc biuro matrymonialne Happy. O moze sie nawet tak nazywac Happy. Jeszcze tylko slogan reklamowy trzeba wymyslic typu I zyli dlugo i happy
Na pewno po pierwszym Twoim sukcesie zglosi sie w tym temacie caly tabun dam i kawalerow szukajacych z wlasnej i nie przymuszonej woli 2. polowke (czyli cwiartke w Starlajcie
)
PS. Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Seize. A na miesiac miodowy to standardowo proponuje Paris

Na pewno po pierwszym Twoim sukcesie zglosi sie w tym temacie caly tabun dam i kawalerow szukajacych z wlasnej i nie przymuszonej woli 2. polowke (czyli cwiartke w Starlajcie

PS. Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Seize. A na miesiac miodowy to standardowo proponuje Paris

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
O ho ho ale ja sie nie dam 'zabawiac' swoim kosztemHappy pisze:Lubię się zabawiać w swatkę!

A no wlasne mam wrazenie wszyscy widza ze wogole "nie przymuszonej"sinar pisze:(...) szukajacych z wlasnej i nie przymuszonej woli 2. polowke

Ech kurcze cos mi echem pobrzmiewa w glowie w zwiazku z ta nazwa/imieniem ale to chyba tylko fragment jakis legend, basizaslyszanych w domurdzinym podczas dziecnstwasinar pisze: A na miesiac miodowy to standardowo proponuje Paris

Biuro matrymonialne Happy - Ty jeszcze tego nie wiesz, ale juz kochasz.
ROTFL

-
- Zadomowił(a) się
She happy, He happy, They lover 
To całkiem fajna sprawa jak tak sobie myślę, w takie cos jak randka w ciemno bawiłam się kiedyś w podstawówce nauczyciele nam zorganizowali.
Tylko, że teraz jesteśmy nieco starsi wiec wypadałoby iść na tą randkę do jakiegoś miejsca dla dorosłych - restauracja, pub, teatr, Krynica Morska, Hawaje...
w związku z tym mam pytanko. Kto będzie sponsorem randek??:roll:

To całkiem fajna sprawa jak tak sobie myślę, w takie cos jak randka w ciemno bawiłam się kiedyś w podstawówce nauczyciele nam zorganizowali.
Tylko, że teraz jesteśmy nieco starsi wiec wypadałoby iść na tą randkę do jakiegoś miejsca dla dorosłych - restauracja, pub, teatr, Krynica Morska, Hawaje...