O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 25 lis (pt) 2005, 18:31:45
Szkoda, że ten topik spada! Bo od razu przestało być wesoło na forum!

Może coś jeszcze wykombinujemy? Ciekawe czy jest jeszcze dla mnie nagroda, czy sinar ją "pochłonął"?
Ej no bo tak smutno się robi! Przyczadujmy!

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 25 lis (pt) 2005, 20:18:41
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)
autor: Sutul Likrevo » 26 lis (sob) 2005, 00:27:46
Hmm, to może kontynuując lekką tendencję spadkową jaka się zarysowała w ostatnich dniach ( - 2 głosy) teraz postaraj się...stracić wszystkie

To by był dopiero wyczyn, obrazić na siebie wszystkich

Chyba byś musiała korzystać z pomocy Lukaszszczepana

A i tak by Ci się nie udało

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 26 lis (sob) 2005, 00:50:33
Dziewcze drogie zamknij ten interes i już.
W życiu prywatnym każdego forumkowicza sie dzieje więcej niż tu.
Czas powiedzieć PA !!! podlizuchy.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 26 lis (sob) 2005, 01:46:14
Oj co będę zamykać jeden z poczytniejszych topików? Toż to topik edukacyjny! Marketikgos trochę politykos!

Lubię go czytać w bezsenne noce... a może coś fajnego się tu pojawi... Kto wie?

-
Kali
- WSR Guru

autor: Kali » 26 lis (sob) 2005, 02:07:34
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 27 lis (ndz) 2005, 16:37:55
ON dał mi misje i zeslal mnie do tego topicku zeby ja wypelnic 8O
Oj co będę zamykać jeden z poczytniejszych topików? Toż to topik edukacyjny! Marketikgos trochę politykos! Wink Lubię go czytać w bezsenne noce... a może coś fajnego się tu pojawi... Kto wie? Laughing
OMG ale bzdury wygadujesz? Jakich poczytniejszych spojrz na statystyki?!?! Nie wiem czy wogule sie plasuje w TOP7. Zamknij to ! Co tu jeszcze mozna uskuteczniac, ze Happy stala sie mniej smieszna lub bardziej? albo ze Kali stal sie nei smieszny ze swoimi postami? 8O SHOCKED! cyt: "Po co dalej pic wczorajsze piwo" Zamykaj to i basta a otworz cos co nei trąci myszka i 4 dniowymi reformami
albo ktoś np. ja
A fakt!!! Racja! Połozyli niedaleko mnei nowy asfalt na ulicy to jest chyba to NOVUM w okolicy ktore daje sie zaobserwowac
Pozdro

Niech mocz bedzie z Wami!
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 27 lis (ndz) 2005, 16:53:25
Havoc pisze:ON dał mi misje ....
Coz jak tak patrze to przypomnial mi sie jeden projekt - [-<ON>-] - ktorego to kiedys ukladalismy zalozenia i wytyczne ... ech przyznam ze wtedy czlowiek mial wiecej zapalu i troche inny klimat panowal ...
Jakich poczytniejszych spojrz na statystyki?!?!
Yyyy ekhm co do statystyk to dawno nie robilem takowych - i nie ukrywam jakos zbytnio poki co mi sie nie chce - wiec prosze mi tu zestatystykami nie wyjezdzac

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 27 lis (ndz) 2005, 16:57:18
Sprostowanie! Errata!
Z racji tego ze zdaje sobie sprawe ze moj poprzedni post byl beznadziejnie malo przemawiajacy do pustakow ludu czytajacego takei wlasnei tematy na forum czuje sie zobligowany do wywalenia kawy na lawe
Nie lubie jak uskuteczniacie na forum takze swoich prywatnych spraw golabeczki. Kali daj sobie siana ewentualnei na luz i zjedz ze stromego pobocza bo nie tylko ja mam podobne odczucia co do sprawy pisania takich "miodzikow" na forum do swojej dziewczyny. Skoro inni sie boja napisac (4 osoby co najmniej) to sam napisze bo wiecie ze lubie mowic to co mysle

Otoz miod mozna zniesc do pewnego stopnia jesli wylewa sie w jednym miejscu i raz a tu sie leje caly czas i wszystkie topicki sie juz od niego lepia. Ochyda od miodu bola zeby i robi sie nie dobrze w nadmiarze.
Git ze sie kochacie i wogule ale robcie to w miejscu niepublicznym. Jesli ktos czuje dziwna potrzebe okazywania tego przy wszystkich to oznacza tak naprawde ze jest oisoba o niskiej samoocenie ktora musi pochwalic sie jakims jedynym w zyciu tak na prawde lcizacym sie sukcesem jakim jest przygruchanie sobie 2 polowki. Boshe to brzmi jak scenariusz z czegos czego "nienawidze od dziecka"* czyli brazyliany. Prosze Cie Kali przystopuj ten miod bo bedzie smrod:D O jak sie ladnie rymuje

Heh co by tu jeszcze napisac zeby nei robic 2 erraty

nie mam pojecia

to tyle na dzisiaj ale uwazac bo oprocz big brothel patrzy jest tez cos co myszkuje w kodzie i jego zmianach czyli user sorftu RSS Weic trzymac fason i nei popychac pierdol na forum!

Buzka pluszaki!
*wlasnosc ->p. Malenczuk
-
Kali
- WSR Guru

autor: Kali » 27 lis (ndz) 2005, 17:21:44
ok wporządku może faktycznie troszkę dużo tego było

i teraz tak sobie pomyśałem, że dla nie których to już za dużo więc kończę z tym

a i sorry, że nie którzy przeze mnie mieli zwroty obiadów i innych posiłków

a dla tych bojących się informacja nie gryzę

i trzeba było mnie uświadomić nawet po przez popularny komunikator gg którego numer do mnie jest udostępniony dla wszystkich pzdr

to jak były pluszaki to teraz misie pysie

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 27 lis (ndz) 2005, 17:26:16
Oh Lord thank You for your blessing
Your sincerly
mr. H
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 27 lis (ndz) 2005, 17:47:20
Kali pisze: a dla tych bojących się informacja nie gryzę
Moze i 'nie gryziesz' bo mam wrazenie to o czym Hav' wspomnial to nie kwestia strachu - bo raczej watpie by ktokolwiek sie bal, bo nibyczego - tylko niezasmiecania forum. Patrzac jednak na rozmowe w "lovestory" to mam wrazenie ze poczucia humoru i troche dystansu to jednak Ci brakuje i masz sklonnosc doprzesadzania gdzie nie trzeba. Ja rozumiem "zazdrosc" czy inne tego typu przypadlosci ale "chorobliwa zazdrosc" to juz czysta przesada, w dodatku do niczego dobrego nie prowadzaca wiec moze warto bylo by sie troche tego oduczyc - bo skoro rozne rozmowy staja sie czyms gdzie zaczynasz sie rzucac i obrazac innych to jak tak dalej pojdzie to sie okaze ze np. nikt do Happy nie bedzie sie mogl odezwac, pozartowac czy tez zblizyc na odleglosc blizsza niz 0,5 metra. I wprowadzi tylko jeszcze bardziej niezdrowa atmosfere ktora jak widac po ostatnich postach czy to tu czy to we 'wrazeniach po ..' zaczyna sie powoli jakby tworzyc.
-
POwIEr
- Czasami coś napisze

autor: POwIEr » 28 lis (pn) 2005, 15:04:34
seize buahahaha !!
postaw wszystkich do pionu.. albo nie ...
miedzy mlot a kowadlo lepiej reki nie wkladac a juz napewno nie jezyk hahaha

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 28 lis (pn) 2005, 15:32:32
POwIEr pisze:seize buahahaha !!
No i kto jest najsmieszniejszy

Kto jest debesciak

A moze powinnismy mierzyc salwy smiechu na forum w decybelach

-
POwIEr
- Czasami coś napisze