O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
citytv
- Nowy(a)
autor: citytv » 23 lis (śr) 2005, 10:51:27
JetMedia poszukuje sprawnego i utalentowanego montazysty ( premiere, VirtualDub )/dizajnera (Flash/3D)/operatpra kamery (miniDV)........... w jednj osobie

Mile widziana wiedza na temat kompresji video i audio.
Praca przy produkcji programow dla mediow dedykowanych: CityTV i TaxiTV.
Kontakt:
mjablonski@citytv.pl
-
andy
- Ekspert

Maciek, zazwyczaj ludzie nie tylko chcą wiedzieć czego się od nich wymaga, o jaką firmę chodzi itd.
Wydaje mi się, że bardzo im zależy na poznaniu tego,
co pracodawca oferuje.
Czy byłbyś tak uprzejmy i zechciał tę ofertę nieco poszerzyć o brakujące, a niezwykle ważne i interesujące szczegóły?
Nie ma także typowej wzmianki np. o cv, liście motywacyjnym, dopisku na ofertach o znanej ustawie o danych osobowych i jeszcze innych ważnych patentów. (Dzisiaj poniedziałek, jeśli nic się nie zmieniło, to prawdopodobnie w G. Wyborczej jest dodadet praca, można rzucić okiem na profesjonalne ogłoszenie o pracę.)
pozdrawiam:-)
am
-
citytv
- Nowy(a)
autor: citytv » 28 lis (pn) 2005, 17:34:31
>Wydaje mi się, że bardzo im zależy na poznaniu tego, co pracodawca oferuje.
Oferuje ciekawa prace w zabawnym zespole
A ja myslalem ze mamy bezrobocie:) a i wymagania jak na szkole o profilu TV tez mamy niewielkie. Nie wymagamy skonczonych szkol i papierków.....listów............
tylko chęci ...........troche wiedzy i talentu:)
>Czy byłbyś tak uprzejmy i zechciał tę ofertę nieco poszerzyć o brakujące, a niezwykle ważne i interesujące szczegóły?
A to jest kwestia negocjacji

Można nawet pracowac w domu
pozdrawiam
Maciek
-
andy
- Ekspert

OK, to Twoje ogłoszenie, ja ino zasugerowałem rozszerzenie informacji.
No, ale mam nadzieję, że jak już kiedyś znów "szarpnę się" na taxi to trafię akurat na dzieła studentów WSR z atrakcyjną ramówką po brzegi wypełnioną hitami (bylebym z wrażenia dobrowolnie taksówkę opuścił:-D)
Także Cię pozdrawiam:-)
am