TVGnioty

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

TVGnioty

Post autor: sinar » 27 paź (pn) 2003, 19:03:45

Ostatni tydzien z koniecznosci musialem spedzic w domciu bo troche chorowalem. Najpierw mialem ambitne plany co to ja nie zrobie co nie przeczytam. W koncu jednak po odrobieniu pracy domowej ze strategii reklamy i przeczytaniu cieniutkiej ksiazeczki przerzucilem sie na radio a potem TV.

I coz ja widze za nowosci - Ordynacka sto iles tam na TVCentrum. Prowadzacy Wojtek D. wprowadza nas w tajniki swiata reklamy mediow i pisania CV. Program w pomysle calkiem ciekawy tylko w realizacji koszmarny. Calosc przeplatana jest kawalkami typu Maly ksiaze czy Tatuash. Moderator nachalnie promuje swojego kolege z Bialegostoku. I w ogole blizej atmosfery jakiegos spotkania towarzyskiego niz sensownego programu. Czy warto to przez godzine lub dluzej ogladac. Raczej mozna sobie darowac i obejrzec w srody Oblicza mediow. Tylko 15 minut za to bardziej tresciwe.

A czy Wy macie znacie jakis program ktory trzeba omijac z daleka? Napiszcie

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 28 paź (wt) 2003, 13:35:06

Jak dla mnie to nalezy omijac:

Bar, Idola, bigbrothera, hotele, i tym podobne lipy ktore sa robione pod kase, smsy itp!!!!Poprostu jak to widze to dostaje Kur.......y :twisted:

she
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: she » 28 paź (wt) 2003, 14:09:16

malo ogladam tv. w zasadzie glownie filmy.

reyestr
Bywalec
Bywalec

Post autor: reyestr » 28 paź (wt) 2003, 18:11:52

Zgadzam sie z Kesonex'em te wszystkie doly i pazdzierze trzeba traktowac jak by ich w ogole nie bylo, poza tym w ramowce naszej pieknej telewizji znalazlo by sie jeszcze wiele lipy :? Natomiast zawsze mozna nastwaic sobie Ale Kino! czy EE (europa europa) i zycie staje sie piekniejsze 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 paź (wt) 2003, 18:51:26

W naszych kablowkach sa tez takie programy jak iTV. Nie mylic z brytyjskim ITV. Jeden pan uzdrawia reiki chyba w jakies syberyjskiej odmianie. Wykonujac ruchy ala Bruce Lee wymachuje dzwoneczkami i mamrocze cos wrodzaju: Badzcie negatywni i to dobrze ze was boli. I wyraznie zaznacza ze uzdrawia dzwiekiem i glosem tylko przez nasze kochane lacza telefoniczne. Bo to co widac to pewnie standup dla iTV no i bezplatna autoreklama przez godzine.

A siostra to mi nawet mowila ze po 23-ej to mozna na tym KANALE zobaczyc bardzo kompletne ubrane panie czatujace pruderyjnie na sofie. I pytajace co teraz pokazac. Azurowa bluzeczke kolezanki. Prosze bardzo pan Stasio zaraz zrobi zblizenie. Siostra niedawno wrocila z Wloch wiec sie chyba bulwersowac nie powinna. Tak popierajmy co polskie bo co polskie to dobre.

ODPOWIEDZ