UWAGA !!! - KONKURS- Logo, znak graficzny

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Flipper
Nowy(a)

UWAGA !!! - KONKURS- Logo, znak graficzny

Post autor: Flipper » 29 lis (wt) 2005, 14:27:12

Witam

Na poczatku chciałem zaznaczyć iż jest to jak najbardziej poważna oferta konkursowa.

Konkurs dotyczy wykonania znaku graficznego ( loga )

Konkurs jest skierowany do wszystkich osób które maja ciekawe pomysły ( orginalne i nie powtarzalne ).

Dotyczy on wykonania loga - nazwy MUSIC VISION
Logo powinno być nowatorskie ponieważ jest to firma która zaczyna dopiero swoją działalność. Działalność jest związana z rynkiem muzycznym i rozrywkowym tzn. bedziemy się zajmować obsługa imprez różnego rodzaju począwszy od dyskotek wesel imprez okolicznościowych różnego rodzaju eventów itd. przez doradztwo związane z organizację tych że imprez.
Logo MUSIC VISION powinno byc schludne, eleganckie proste powinno też wpadać w oko i być łatwo kojarzone - odpowiadac najwyższej jakości marek. Jeśli chodzi o kolorystykę to dowolna - pragne dodać iz logo bedzie umieszczane na wizytówkach koszulkach banerach i wielu innych rzeczach więc powinno współgrac kolorystycznie.
Jeszcze raz podkreślam logo powinno być dobrze zrobione aby wszystkie elementy współgrały ze sobą. Powinno się składac w cześci graficznej i nazwy.

Termin zgłaszania prac: niedziela 18 grudzień 2005 godz. 20.00
na adres e- mail: djorangejuice@wp.pl Można wysyłać więcej niż dwa projekty co zwiększa szanse wygrania nagrody. Prace nalezy nadsyłać w formacie rastrowym .jpg

Nagroda dla najlepszego projektu to 250 zł - przelane na konto lub dostarczone do ręki osobiście.
Projekt który wygra powinien być zapisany w formacie wektorowym ( np .cdr - lub inne do uzgodnienia - aby można było go dowolnie powiekszac lub pomniejszać bez utraty jakości ) i w formacie .jpg

Pozdrawiam i życze owocnej pracy

[dopisek sw - Treść niniejszego posta nie została uzgodniona z władzami placówki.
WSR nie ponosi odpowiedzialności za ten konkurs i nie gwarantuje nagród.
Informacja na przyszłość, żeby wszelkiego rodzaju konkursy/wydarzenia uzgadniać z właścicielami strony lub osobą odpowiedzialną za PR w WSR.]

Hendrix
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Hendrix » 29 lis (wt) 2005, 14:43:57

soldier

Flipper
Nowy(a)

Post autor: Flipper » 01 gru (czw) 2005, 10:49:56

Chciałem uprzedzić wszystkich którzy maja wątpliwości co do tej oferty.

Jest ona jak najbardziej poważna i prawdziwa.

Przepraszamy za niedopatrzenie ale już sprawa została wyjaśniona i pan Wojtkowski został poinformowany o wszystkim

Przypominam iż konkurs trwa do 18 grudnia 2005 i nagroda jest prawdziwa 250 zł
Jeżeli macie jakiekolwiek pytania dotyczące projekty piszcie na maila djorangejuice@wp.pl

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy , Andzrej Śwital / student Szkoły Reklamy /[/b]

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Rekomenduję ten konkurs - organizatorzy to poważni ludzie

Post autor: s_wojtkowski » 01 gru (czw) 2005, 21:24:16

Teraz już wszystko w porządku. Rozmawiałem z organizatorami (jednym z nich jest Andrzej Śwital, Słuchacz II roku WSR) i mogę potwierdzić, że zamiary mają poważne, a myślę, że i wyzwanie jest godne naszego grona. Do pracy!
Życzę organizatorom, żeby zgłoszone zostały prace na takim poziomie, na jakim zgłoszono symbole graficzne w konkursie BST / Worldbrand (ogłoszonym powyżej, już zakończonym, werdykt wkrótce).
Pozdro!

Flipper
Nowy(a)

Post autor: Flipper » 08 gru (czw) 2005, 16:26:36

jak dotąd to narazie troche słabo z projektami mam nadzieje że w nastepnym tygodniu posypią się ciekawe propozycje

Pozdrawiam i życze owocnej pracy.

PanZer
Nowy(a)

Post autor: PanZer » 08 gru (czw) 2005, 17:32:08

Ja zrobiem już kilka i planije jeszcze pare zrobić potem eszystkie naraz wyśle, żeby nie było, że nic nie robie ;)

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 08 gru (czw) 2005, 22:59:32

ja mam juz dwa. chce zrobic wiecej i wtedy wysle.

Flipper
Nowy(a)

Post autor: Flipper » 19 gru (pn) 2005, 10:18:53

Witam

Moge powiedziec na wstępie iż konkurs został zakończony.
Poziom pracy był rózny - niektóre nam się podobały - niektóre nie, no ale cóż kwestia gustu

Wielkie Podziekowania dla wszystkich którzy wzieli udział w konkursie

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone we WTOREK 20.12.2005 na forum i kazdy z uczestników otrzyma maila

Mam nadzieje iz nagroda pieniężna bedzie niezłym prezentem pod choinkę

Pozdrawiam i życze szcześcia

Flipper
Nowy(a)

Post autor: Flipper » 20 gru (wt) 2005, 23:24:07

UWAGA UWAGA !!!

Po długich naradach - wreście wyłoniliśmy zwycięzce .

Konkurs na loga został rozwiązany. Pierwsze miejsce i co za tym idzie główna nagroda trafi do:

Mateusz Kowalski

Gratulujemy !!!

Flipper
Nowy(a)

Post autor: Flipper » 20 gru (wt) 2005, 23:37:40

Jesli chodzi o tak zwane dane techniczne to nadesłano do nas 19 projektów znaków graficznych i własnie z tych prac wyłoniliśmy zwycięzcę tegoż konkursu.
Jesli chodzi o poziom prac to był on rózny trafiały się projekty słabe ale także bardzo dobre.
Wybralismy projekt który najbardziej nam sie spodobał i przypadł do gustu.

Gratulujemy zwycięzcy i dziekujemy wszystkim za udział w tym konkursie.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ