Wystawa pokonkursowa konkursu na logo WORLDBRAND
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Z projektow BST: 11 i 12 dobrze rokuja, ze tak powiem jest tama jakas nadzieja ze mogloby powstac z tegoo cos interesujacego. Jednym slowem cos w tym jest ale wymaga pracy. Natomias World Brand tez maja cos w sobie, ale nasuwa sie taka uwaga. Prezentujac projekty dobrze pokazac prace rozne, a nie 10 bedacych de facto jedna mysla, tyle ze tu wybolduje fonta, tam dam na kwadraciku a jeszcze gdzies zmienie kolorek. Odwagi i wiary.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
KKKK, czyli...
KKKK, czyli...
Komunikat Komunikat na Koniec Konkursu
W konkursie na logo BST zwyciężył projekt prezentowany jako 1. w topiku "Wystawa pokonkursowa..." autorstwa Pawła Stelmacha (z grupy SGzI). Fukcjonuje on jako oficjalny symbol graficzny firmy organizującej konkurs Worldbrand w Polsce.
W konkursie na logo WORLDBRAND edycja polska - zwyciężył projekt prezentowany jako 3. w topiku "Wystawa pokonkursowa..." także autorstwa Pawła Stelmacha. Prawdopodobnie będzie on użyty w działaniach promocyjnych konkursu Worldbrand w Polsce.
Zatem pierwszą nagrodę otrzymał oczywiście Paweł. Miałem przyjemność wręczyć mu uroczyście obiecany album podczas zajęć z Reklamy prasowej w minioną niedzielę (w zamian dostałem zaległą pracę semestralną z RP...
).
Po burzliwej dyskusji jury przyznało drugą nagrodę Mateuszowi Kowalskiemu (z grupy SGI) za ogólnie wyższą - niż pozostałych uczestników - jakość prac. (Mateo album otrzyma już po feriach). Natomiast nagrody trzeciej jury postanowiło nie przyznawać.
Zwyciązcom serdecznie gratuluję, a wszystkim uczestnikom konkursu dziękuję i zapraszam do uczestnictwa w kolejnych.
PS. Zatem nikt nie odgadł poprawnie, które projekty zwyciężyły. Choć wielu nie pomyliło się za bardzo. A wszystkie Wasze uwagi były dla mnie cenne. Dzięki!
Komunikat Komunikat na Koniec Konkursu
W konkursie na logo BST zwyciężył projekt prezentowany jako 1. w topiku "Wystawa pokonkursowa..." autorstwa Pawła Stelmacha (z grupy SGzI). Fukcjonuje on jako oficjalny symbol graficzny firmy organizującej konkurs Worldbrand w Polsce.
W konkursie na logo WORLDBRAND edycja polska - zwyciężył projekt prezentowany jako 3. w topiku "Wystawa pokonkursowa..." także autorstwa Pawła Stelmacha. Prawdopodobnie będzie on użyty w działaniach promocyjnych konkursu Worldbrand w Polsce.
Zatem pierwszą nagrodę otrzymał oczywiście Paweł. Miałem przyjemność wręczyć mu uroczyście obiecany album podczas zajęć z Reklamy prasowej w minioną niedzielę (w zamian dostałem zaległą pracę semestralną z RP...

Po burzliwej dyskusji jury przyznało drugą nagrodę Mateuszowi Kowalskiemu (z grupy SGI) za ogólnie wyższą - niż pozostałych uczestników - jakość prac. (Mateo album otrzyma już po feriach). Natomiast nagrody trzeciej jury postanowiło nie przyznawać.
Zwyciązcom serdecznie gratuluję, a wszystkim uczestnikom konkursu dziękuję i zapraszam do uczestnictwa w kolejnych.
PS. Zatem nikt nie odgadł poprawnie, które projekty zwyciężyły. Choć wielu nie pomyliło się za bardzo. A wszystkie Wasze uwagi były dla mnie cenne. Dzięki!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Zachęta, ale nie ta galeria ;-)
Zachęcam do dalszych komentarzy. Myślę, że to bardzo wartościowy dla nas wszystkich topic.
-
- Zaczyna działać
Widzieliście stronę http://www.worldbrand.pl/index.php?id=1 ???
W końcu wybrali jakieś inne logo. Czy zwyciężca z WSR dostał jakąś nagrodę?
pozdr. Sebek
W końcu wybrali jakieś inne logo. Czy zwyciężca z WSR dostał jakąś nagrodę?
pozdr. Sebek
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Uściślenia w kwestii pewnego konkursu na logo
Ja widziałem. Jestem trochę zawiedziony, bo nasłuchałem się o niej wcześniej niestworzonych rzeczy (od jej właściciela nota bene).Sebek pisze:Widzieliście stronę http://www.worldbrand.pl/index.php?id=1 ???
Tak. Konkurs Worldbrand ma inne logo, ale firma go organizująca (BST eurocentrum) ma "nasze", tj. autorstwa Pawła Stelmacha (SG z I).Sebek pisze:W końcu wybrali jakieś inne logo.
Tak. Zwycięzca i wicezwycięzca otrzymali Albumy Marki Nivea. Odbierając nagrody wyglądali na zadowolonych.Sebek pisze:Czy zwyciężca z WSR dostał jakąś nagrodę?