Rozstrzygnięcie konkursu na logo WORLDBRAND

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Rozstrzygnięcie konkursu na logo WORLDBRAND

Post autor: s_wojtkowski » 05 sty (czw) 2006, 09:30:03

Mam już ostateczne wyniki konkursu. Trwało to wszystko dużo dłużej niż przewidywałem, ale tak to bywa, kiedy przedsięwzięcie realizowane jest w kooperacji z firmą, ktora w ramach rozstrzygnięcia konkursu podejmuje ważną decyzję o własnej identyfikacji wizualnej.

Klamka jednak zapadła. Pani Małgorzata Kwiatkowska, szef firmy BST, po konsultacjach ze swoim Zarządem wybrała i zatwierdziła oficjalne logo BST Eurocentrum i Worldbrand.

Które? Kto wygrał? Pozostanę jeszcze przez chwilę tajemniczy i... zaproszę Was na wystawę pokonkursową konkursu na logo WORLDBRAND, do wirtualnej galerii symboli graficznych, stanowiących oddzielny topik.
Ostatnio zmieniony 17 sty (wt) 2006, 18:20:36 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

KKKK, czyli...

Post autor: s_wojtkowski » 17 sty (wt) 2006, 18:13:04

KKKK, czyli...
Komunikat Komunikat na Koniec Konkursu

W konkursie na logo BST zwyciężył projekt prezentowany jako 1. w topiku "Wystawa pokonkursowa..." autorstwa Pawła Stelmacha. Fukcjonuje on jako oficjalny symbol graficzny firmy organizującej konkurs Worldbrand w Polsce.

W konkursie na logo WORLDBRAND edycja polska - zwyciężył projekt prezentowany jako 3. w topiku "Wystawa pokonkursowa..." także autorstwa Pawła Stelmacha. Prawdopodobnie będzie on użyty w działaniach promocyjnych konkursu Worldbrand w Polsce.

Zatem pierwszą nagrodę otrzymał oczywiście Paweł. Miałem przyjemność wręczyć mu uroczyście obiecany album podczas zajęć z Reklamy prasowej w minioną niedzielę (w zamian dostałem zaległą pracę semestralną z RP... ;-))

Po burzliwej dyskusji jury przyznało drugą nagrodę Mateuszowi Kowalskiemu za ogólnie wyższą - niż pozostałych uczestników - jakość prac. (Mateo album otrzyma już po feriach). Natomiast nagrody trzeciej jury postanowiło nie przyznawać.

Zwyciązcom serdecznie gratuluję, a wszystkim uczestnikom konkursu dziękuję i zapraszam do uczestnictwa w kolejnych. Pa!

ODPOWIEDZ