Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Rozumiem ze Pofog to czlowiek ktory wyszedl z mgly ?
No chyba ze chodzi o wegierskie Pöfög to wtedy okaze sieze chodzi o dmuchanie lub tez dyszenie
to wtedy az sie boje o moze chodzic
Uznajmy jednak ze moze o : Pöfög bent Ralsku czyli o ... sapanie w Ralsku (Ralsko - gmina w Czechach) ale hmm... EUREKA .. niby bylo ostatnio o goralach wiec byc moze ten ukosnik ma oznaczac pochlyosc a zatem chodzilo by o sapanie przy wchodzeniu na Ralsko (696 m n.p.m)
hmmm.. kurcze trudne te wypowiedzi/zagadki logiczne ..

hmmm.. kurcze trudne te wypowiedzi/zagadki logiczne ..

-
- Loża WSR
No ja myslalem ze tam spod samiuckich Tater to jakies dobre nowiny do nas przywedrowaly i kerowniczka Biura sama da tu dobry przykladHappy pisze:Ładnie mi tu mój prestizowy projekt ciągniecie, ale czy za bardzo nie zboczyliście od tematu [głównego]?
Jak tam jakieś nowe love podczas mojej nieobecności powstało?

-
- Wyrocznia WSR
Łoł a w kontrakcie miałam zapisane, że to tajemnica!
Tak też ani mru mru... Kontratk kontraktem, ale potem to już się chłop sam musi starać o to by kobitka chciała z nim zostać.
Tak też pracuj Si, pracuj.
Kombinuj, kombinuj! A kierowniczka świetnie sobie daje radę i Ty o tym doskonale wiesz, bo masz info z pierwszej ręki.
Ale jako osoba publiczna nie może wszystkich faktów wyciagać na światło dzienne.
A kiedy pójdziecie w nasze ślady i zaciągniesz Żonę do kina na film pt."Ring"?

-
- Loża WSR
Sie wie ani mru mru. Oki to znaczy ze nie musze miec podpisu jak u Kaliego. Ufff...Happy pisze:Łoł a w kontrakcie miałam zapisane, że to tajemnica!Tak też ani mru mru...

Wiesz ja tam zaciagam Zone na inne fylmyHappy pisze:A kiedy pójdziecie w nasze ślady i zaciągniesz Żonę do kina na film pt."Ring"?![]()
![]()

-
- Wyrocznia WSR
Grają Si, grają a zwłaszcza na specjalne życzenie... Ze świecami można nawet zamówić i takie tam!
A podpis jest uwarunkowany pokładami romantyczności...
Rozmiar pisz większymi starość nie radość i wzrok już nie ten!
No ja wiem, że Ty to wszystko obczaisz w końcu nie na darmo kryjesz się pod nickiem Wielkieoko!

Rozmiar pisz większymi starość nie radość i wzrok już nie ten!

-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Osobiście uważam, że wszystkim gurom i dolinom powinna przysługiwać już emerytura [najlepiej jeszcze sowita]. Bo ileż można? Powinni nastąpić już godni następcy tronu a tu nic. Cisza. Trochę się postarają, popiszą kilkanacie postów najpierw dziennie a potem juz tygodniowo, miesięcznie, półrocznie... i znikają. Albo pojawiają się tacy co byki ortograficzne walą takie, że człek chodzi i poprawia i już nie ma czasu swojego nic napisać!
Ach musimy wyznaczyć spadkobierców...