WLASNIE WYSTARTOWAŁEŚ/AŚ W WSR?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
WLASNIE WYSTARTOWAŁEŚ/AŚ W WSR?
JA TEZ........Jak wam sie podoba w szkole? Moze macie jekies pomysly,
ktore mozna wdrozyc w zycie szkoly, w koncu od nas duzo zalezy.
Macie ochote na jeszcze jeden wypad do Zakopanego w lutym?
Jesli masz cos do powiedzenia na jakikolwiek temat to pisz......
ktore mozna wdrozyc w zycie szkoly, w koncu od nas duzo zalezy.
Macie ochote na jeszcze jeden wypad do Zakopanego w lutym?
Jesli masz cos do powiedzenia na jakikolwiek temat to pisz......
-
- Nowy(a)
Ja powiem tak... w szkole jest bardzo fajnie ale odczuwam, że zaoczni są tu strasznie dyskryminowani.... wszystko robi sie dla dziennych... my sie liczymy o wiele mniej... nie jestesmy na zaocznych dlatego, ze jestesmy leniuchami i nie chce nam sie tyle w szkole siedziec...ale dlatego, ze czesc z nas ciezko pracuje na zycie, a czesc uczy sie gdzies na innej uczelni. Nawet w zwiazku z imprezą SHADO dowiedzialam sie w sekretariacie, ze zaproszono nas tam tylko dlatego, ze nie pojechalismy do Zakopanego. Żeby nam smutno nie było.... ale mnie tam i tak jest smutno bo to nie była impreza dla nas.... my tam byliśmy przy okazji.... więc cóż mogę się wypowiedzieć na temat chęci wyjazdu do Zakopanego skoro i tak nie mam szans pojechać bo jestem "zaoczna"? Im się szykuje już drugi wyjazd... a my o Zakopcu możemy pomarzyć... Tylko praca i szkoła.... zero przyjemności...
Ufff.... ogarnęła mnie melancholia
-
- Nowy(a)
WITAJ PIEKNA NIEZNAJOMA.......!!!!!Haken_M3U pisze:Ja powiem tak... w szkole jest bardzo fajnie ale odczuwam, że zaoczni są tu strasznie dyskryminowani.... wszystko robi sie dla dziennych... my sie liczymy o wiele mniej... nie jestesmy na zaocznych dlatego, ze jestesmy leniuchami i nie chce nam sie tyle w szkole siedziec...ale dlatego, ze czesc z nas ciezko pracuje na zycie, a czesc uczy sie gdzies na innej uczelni. Nawet w zwiazku z imprezą SHADO dowiedzialam sie w sekretariacie, ze zaproszono nas tam tylko dlatego, ze nie pojechalismy do Zakopanego. Żeby nam smutno nie było.... ale mnie tam i tak jest smutno bo to nie była impreza dla nas.... my tam byliśmy przy okazji.... więc cóż mogę się wypowiedzieć na temat chęci wyjazdu do Zakopanego skoro i tak nie mam szans pojechać bo jestem "zaoczna"? Im się szykuje już drugi wyjazd... a my o Zakopcu możemy pomarzyć... Tylko praca i szkoła.... zero przyjemności...
HMM NO PRZYGNEBIAJACE JEST TO CO NAPISALAS....I SMUTNE, JESLI TAK JEST TO RZECZYWISCIE MOZESZ BYC NIEZADOWOLONA...
SZKODA, ZE JESTES NA ZAOCZNYCH , CHETNIEBYM CIE POZNAL I POGADAL NA TEN TEMAT......
TAK WOOGOLE TO CHCE ZOORGANIZOWAC SYLWESTRA DLA SZKOLY NA FORUM "IMPREZY" ZNAJDZIESZ ANKIETE DOTYCZACA TEJ KWESTI, JAK CHCESZ TO SIE WYPOWIEDZ NA TEN TEMAT.....
A TY PRACUJESZ CZY JESTES NA STUDIUJESZ COS ROWNOLEGLE?
JESTES Z WARSZAWY? MASZ JAKIS NUMER GG ALBO MAILA?
JAK MOZESZ TO ODPOWIEDZ CHOCIAZ NA CZESC TYCH PYTAN I PAMIETAJ O ANKIECIE SYLWESTROWEJ......
-
- Ekspert
Po pierwsze to dziwne to co piszesz. Juz nie mówie że impreza była po Zakopcu ale dwie chętne osoby pojechały do ZAKOPANEGO z zaczonych. Taurus i Regis. Wiec prosze kitów nie wciskać...mówili a było inaczej wiec jak to JEST?Haken_M3U pisze:(...) Nawet w zwiazku z imprezą SHADO dowiedzialam sie w sekretariacie, ze zaproszono nas tam tylko dlatego, ze nie pojechalismy do Zakopanego. (...)
Pozdr.
-
- Nowy(a)
Więc tak.... co do pytań...
1. Ja pracuję
2. mail haken18@***SPAM***.pl
3. fajnie, że pojechały z tym, że przeciętna osoba nie wpadłaby na pomysł by się spytać czy też mogłaby jechać...
4. A za informacje, które otrzymałam nie mogę odpowiadać. Nie potrafię określić czy były prawdziwie czy nie, bo to nie ja ich udzieliłam, lecz to mnie ich udzielono.
1. Ja pracuję

2. mail haken18@***SPAM***.pl
3. fajnie, że pojechały z tym, że przeciętna osoba nie wpadłaby na pomysł by się spytać czy też mogłaby jechać...
4. A za informacje, które otrzymałam nie mogę odpowiadać. Nie potrafię określić czy były prawdziwie czy nie, bo to nie ja ich udzieliłam, lecz to mnie ich udzielono.
-
- Zawsze coś napisze